מאפינס תרד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תרד

מאפינס תרד

מאפינס תרד, כשבא לי משהו טעים בפה, שרוצים לפנק. נהדר לאירוח וגם עושה המון רושם. כל כך קל להכנה.

10 יחידות

מרכיבים:

600 ג’ תרד (2 חבילות)
בצל
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
גביע שמנת חמוצה 200 ג’
50 ג’ גבינה בולגרית
חצי כוס קמח תופח
2 ביצים
כפית מלח

מטבל להגשה עם המאפינס

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים להכניס את התרד ולבשל כמה דקות, לסנן לסחוט היטב ולקצוץ.

2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן ולטגן את הבצל להעביר לקערה יחד עם כל המצרכים.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למלא את השקעים לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

29570 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תרדמאפינס תרדמאפינס תרד

מאפינס תרדמאפינס תרדמאפינס תרדמאפינס תרד

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

היי ניקי, אני לא רואה שמן במתכון , האם לא צריך לשמן את השקעים?
כדאי להוסיף גם גבינה בולגרית ?
תודה!

ליבי

היי ניקי, ראשית אציין שכשאני מחפשת מתכון, קודם כל מחפשת אצלך, וזה תמיד מצליח! הכנתי את המאפינס עם מדליוני תרד קפואים, במקום לחלוט חיממתי במיקרו 5 דקות וסיננתי מהנוזלים (זה מגיע כבר קצוץ אז חוסך עבודה), הכנתי עם בולגרית במקום פתיתי גבינה צהובה שלא היו לי בבית.. כעבור 25 דקות בתנור יצאו מאפינס מהממים וטעימים! תודה!

דידי

הי ניקי,
אני תמיד קוראת את התגובות כי זה עוזר לי לקבל רעיונות או עונה על שאלות שיש לי ממילא.
אריאלה שאלה אותך מה היא יכולה לעשות אם אין לה פירורי לחם…. ואת אפילו ענית לה. חזרתי וקראתי את המתכון כמה פעמים, לא ראיתי פירורי לחם, האם פיספסתי משהו?
תודה מראש

טליה

היי ניקי,
אפשר להשתמש בקמח לא תופח עם אבקת אפייה?

תודה רבה!

תמר

אנסה לאפות את המתכון בתבניות קטנטנות – לא מאפינס. אני מקווה שיצא מוצלח.
תודה לך על כל המתכונים והרעיונות השונים!

נורית

אפשר להחליף את הגבינה הצהובה בגבינה אחרת? קוטג׳ יתאים? או אחרת?
מה היית ממליצה ? ותודה מראש

שני

היי ניקי
אפשר לוותר על טיגון הבצל? ולהסתפק בבצל קצוץ ללא טיגון?
תודה מראש