פשטידת פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פיצה

פשטידת פיצה

כבר אמרתי שאני אוהבת להשתעשע במטבח ולהכין דברים חדשים ? קצת שינוי מהפיצה הרגילה ואחלה של ארוחת ערב למשפחה. בתאבון אנשים.

מרכיבים:

בצק:
200 ג` חמאה
350 ג` קמח תופח (שתים וחצי כוסות)
שמנת חמוצה
חלמון
חצי כפית מלח

מילוי:
100 ג` רסק עגבניות (קופסה קטנה)
בצל קצוץ מטוגן
כפית שום כתוש
2 כפות שמ”ז
סוכר לפי הטעם
מל”פ (מלח, פלפל)
בצל חצוי ופרוס
פטריות פרוסות
זיתים חצויים
עגבניות שרי פרוסות
אנשובי (מוסיף המון פיקנטיות וטעם) לא חובה.
כל תוספת שאוהבים
פתיתי גבינה צהובה
3/4 כוס שמנת לבישול
2 ביצים טרופות
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לעבד את מצרכי הבצק, לצנן חצי שעה במקרר.  לרדד את הבצק לעלה גדול, לשמן תבנית, להניח את העלה, להדק ולחתוך שאריות.

2. לערבב רסק, שום, בצל, שמן זית, סוכר, מלח – פלפל. למרוח על הבצק, לפזר את הירקות, מעל גבינה צהובה.

3. לערבב שמנת וביצים, לתבל, לצקת על הירקות. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות.

הערות: מי שרוצה בכלל חיים יותר קלים ולא לעבוד קשה. במקום הבצק שנתתי אפשר לשים בצק עלים או פילאס

לפייסבוק שלי

פשטידת פיצה

20973 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

124
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

היי ניקיון, אני מכינה עכשיו למחר בבוקר. איך לחמם ? כמה מעלות זמן והאם מכוסה ?
וגם את פשטידת הבצל החלבית איך לחמם ? אשמח לעזרתך. שבת שלום

הילה

היי ניקי, חג שמח.
האם אפשר ביצה גודל מדיום?

הילה

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בבצק קנוי?
אם כן, איזה?
תודה רבה.

1 6 7 8