פשטידת גבינות ומנגולד
לפני כמה זמן בעלי ניגש אליי ואמר לי "את חייבת להכין את מה שאכלתי אצל אמא שלי, טעים משו משו, חבל על הזמן" טוב רוצה אז נכין. "מה אכלת שם משהו עם מנגולד ואפילו דאגתי להביא לך עלי מנגולד" זהו נלחצתי לפינה אין אפשרות להתחמק . טוב האמת הסתקרנתי להכין ולראות ממה הוא התלהב כל כך.
"את רק צריכה להרים טלפון אליה והיא תגיד לך מה לעשות" ביקש אז קדימה למטבח. שיחת טלפון בוצעה, ההכנה קלי קלות, כמובן גבינות תמיד יש לי זמינות בבית. אז למה אני בדיוק מחכה ?
מרכיבים:
6 -7 עלים גדולים של סלק עלים קצוצים
בצל גדול קצוץ ומטוגן
גביע קוטג
חצי גביע גבינה לבנה
1/4 חבילת גבינה צפתית / בולגרית חתוכה לקוביות
2 ביצים
חצי כוס קמח תופח
מל"פ (מלח, פלפל)
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים.
2. לשמן תבנית ולהעביר את התערובת.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות או עד שמזהיב.
אני מניחה שהשאלה הבאה היא : לא צריך לבשל את העלים קודם ? אז לא אין צורך, לערבב הכל ולתנור