פשטידת גבינות ומנגולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת גבינות ומנגולד

פשטידת גבינות ומנגולד

לפני כמה זמן בעלי ניגש אליי ואמר לי “את חייבת להכין את מה שאכלתי אצל אמא שלי, טעים משו משו, חבל על הזמן” טוב רוצה אז נכין. “מה אכלת שם משהו עם מנגולד ואפילו דאגתי להביא לך עלי מנגולד” זהו נלחצתי לפינה אין אפשרות להתחמק . טוב האמת הסתקרנתי להכין ולראות ממה הוא התלהב כל כך.
“את רק צריכה להרים טלפון אליה והיא תגיד לך מה לעשות” ביקש אז קדימה למטבח. שיחת טלפון בוצעה, ההכנה קלי קלות, כמובן גבינות תמיד יש לי זמינות בבית. אז למה אני בדיוק מחכה ?

מרכיבים:

6 -7 עלים גדולים של סלק עלים קצוצים
בצל גדול קצוץ ומטוגן
גביע קוטג
חצי גביע גבינה לבנה
1/4 חבילת גבינה צפתית / בולגרית חתוכה לקוביות
2 ביצים
חצי כוס קמח תופח
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים.

2. לשמן תבנית ולהעביר את התערובת.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות או עד שמזהיב.

אני מניחה שהשאלה הבאה היא : לא צריך לבשל את העלים קודם ? אז לא אין צורך, לערבב הכל ולתנור

19257 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת גבינות ומנגולד

83
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל צ

היי ניקי, אפשר להקפיא?

גילה

ניקי עשיתי והיום עושה שידור חוזר… זה סופן של הגבינות הלבנות והקוטג’ים יום לפני או אחרי התוקף שלהן.. והצעה לשדרוג- שמתי קשקבל כי זה מה שהיה בבית ויצא בלקני ומדליק. מומלץ לגיוון…

לימור

היי ניקי,
מה כוונתך חצי כוס פירורי לחם? כוס מדידה של “יבדים” כלומר 140 גרם או כוס של נוזלים 240 מ”ל ?הסתבכתי קצת..

לימור

היי ניקי,
לאיזה תבנית הכוונה במתכון הזה של פשטידת עלי מנגולד ובגבינות?
תודה

עינת

ערב טוב ניקי,

פשטידה טעימה להפליא!

תודה ולילה טוב,
עינת

שיר

הי ניקי
אני רוצה להכין בתבנית 20*30 את הפשטידה. אפשרי? או שצריך לשנות כמויות – ואם כן אז מה הכמויות? תודה!!

עדנה

ניקי, שלום, האם אפשר להחליף את עלי הסלק / מנגולד בעלי תרד קפואים ( סנפרוסט)?

תודה מראש