מאפה ברוקולי ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפה ברוקולי קל הכנה

תתארו לעצמכם מאפה קטן וחמוד רק בשבילכם, ברוקולי, עגבניות שרי קצת גבינה בולגרית בשביל הטעם המעניין, מעל הכל חלב ושמנת. זה טעים ביותר, תכינו ותתאהבו.

2 קעריות קוטר 12 עומק 3

מרכיבים:

2 מלאווח
8 פרחי ברוקולי קטנים
5 עגבניות שרי חצויות
חצי גביע שמנת חמוצה
1/4 כוס חלב
חצי כפית קמח
20 ג’ גבינה בולגרית חתוכה קטן
ביצה
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לחלוט את הברוקולי כשתי דקות במים רותחים ולסנן.

2. לרדד את המלוואח לשמן את התבנית ולהניח את המלאווח בצמוד לדפנות ולתחתית, לסדר את פרחי הברוקולי, לטרוף ביצה שמנת חלב וקמח לתבל עם מלח פלפל, לצקת את הבלילה על הברוקולי, לחצות את השרי ולסדר מעל.

3. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות לאפות כ 25 דקות.

4. אני מוסיפה עוד דרך, הכנתי בכלי קוטר 18, רידדתי את המלאווח ממש דק כדי שיתאים לכלי , השתמשתי ה 10 פרחי ברוקולי קטנים, 7 עגבניות שרי חצויות וגביע שמנת חמוצה שלם (200 ג’)

17340 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפה ברוקולי ועגבניותמאפה ברוקולי ועגבניות

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
ילנה

היי ניקי
האם מאפה יוצא נוזלי בפנים?
הכוונה האם אפשר להעביר את המאפה לכלי הגשה או שזה יכול להתפרק?
תודה

רעות

היי ניקי, אפשר להמיר את המלאווח בטורטיה?

מורן

שלום ניקי. אפשר להמיר את הברוקולי עם תחתיות ארטישוק?
תודה

אורית

הי ניקי,
יופי של מתכון! קל, טעים ואלגנטי. הילדים והבעל נהנו ויחד עם חזה עוף במחבת זה היה כיף של ארוחת צהריים מהנה.
בפעם הבאה אכפיל כמויות כדי שגם יישאר משהו לארוחה הבאה 🙂

רחל

האם אפשר במקום ברוקולי לשים כרובית? תודה רבה!

מורן

יצא סוף!!!
ליקקנו את האצבעות
תודה רבה

רויטל

אין לי שמנת חמוצה
מה אפשר במקום?
תודה רבה