מוס גבינה ושוקולד בצנצנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס גבינה ושוקולד בצנצנת

רוצים לעשות רושם, לקבל המון מחמאות ואפילו קריאות התפעלות ? תכינו את הקינוח הזה הוא מדהים! הטעם משגע והוא כזה קל הכנה אבל אל תספרו לאחד אחד שיחשבו שעבדתם מאוד קשה.

12 יחידות

מרכיבים:

אינסטנט וניל קופסא
250 מ”ל  שמנת מתוקה
כוס חלב
4 כפות יפות גבינה לבנה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)

ציפוי שוקולד:

50 ג’ שוקולד מריר
70 ג’ שמנת מתוקה

לציפוי בנוסף לביסקוויטים

100 ג’ פירורי ביסקוויטים
70 ג’ חמאה מומסת
כף סוכר חום

 

הכנות:

1. להכנת שכבת המוס הלבנה : לשים במיקסר את השמנת, אינסטנט גבינה (מתוך הקופסא), חלב סוכר גבינה ולהקציף למוס.

2. להכנת שכבת הביסקוויטים :  לערבב ביסקוויטים (מתוך הקופסא) חמאה וסוכר, אין בעיה לערבב עם כף.

3.  למלא את השקית זילוף (מתוך הקופסא) במוס הגבינה ולמלא כל צנצנת עד שליש גובה, לקחת כפית וקצת מהפירורי ביסקוויטים ולפזר על מוס הגבינה.

4.  להזליף שכבה נוספת מהמוס גבינה ולמלא כמעט עד הסוף. להקפיא לשעה.

5. להכנת שכבת השוקולד : להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד, לשים כפית וקצת מהקרם על מוס הגבינה.

6. לסיים ולשים שכבת פירורי ביסקוויטים נוספת על כל קרם שוקולד.

7. לקרר כשעה.

מספר דברים:
אפשר להכין מספר ימים לפני החג ולהקפיא, אין צורך להילחץ ברגע האחרון.
מי שלא אוהב שוקולד יכול לוותר על שכבת השוקולד.
לא חייבים להשתמש בצנצנות כמובן. אפשר להשתמש בכל כוס שיש לכם ולשים איזה גודל שכבות שאוהבים.

5637 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס גבינה ושוקולד בצנצנתמוס גבינה ושוקולד בצנצנת

 

35
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטע

היי,
אני מרכיבה את תפריט ראש השנה עם מתכונים מהאתר שלך. תודה רבה על ההשקעה באתר ועל העזרה 🙂
רציתי לשאול אם אפשר להמיר את הביסקוויטים במשהו אחר כמו בצק פריך ואם כן, אם יש לך מתכון לבצק כזה. תודה מראש 🙂

מיה77 *

הי ניקי, סליחה על הלחץ בתגובה הקודמת.. החנויות נסגרות לי. אסם הפסיקה לייצר את המוצר.. אשמח לדעת מה תוכן הקופסא. בברכה , מיה