תפוחי אדמה ברוטב שמנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ברוטב שמנת

מתכון חמוד מהיר וטעיםםם מי אמר ששבועות מגיע ?
זמן הכנה: כ – 20 דקות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
קופסת שמנת לבישול
2 כפיות גדושות שום כתוש
30 ג’ חמאה
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות, להרתיח מים כשרותח להוסיף כפית שטוחה מלח ולהוסיף את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים אבל לא מתפרקים ולסנן.

2. הכנת הרוטב: להמיס את החמאה, להוסיף את השום ולבשל כדקה תוך כדי עירבוב. למחבת חמה (לא מאוד) להוסיף את השמנת, לתבל ולבשל כ 3 דקות על אש נמוכה בביעבוע עדין תוך כדי עירבוב, הרוטב מסמיך.

3. להוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כמה פעמים שכל הקוביות יכוסו ברוטב ולהוריד מהאש.

23792 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

40
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה אורן

היי ניקי, אני רוצה להכין בבוקר בשביל הערב…ולהוסיף הקרמה מלמעלה ובתנור. האם התפוא לא ישחירו עד הערב, אחרי הבישול? האם עדיף לעשות חצי בישול ורק בערב להמשיך בתנור? תודה!!

סיגלית

אני צריכה להכפיל ויש לי שמנת אחת אפשר להוסיף כוס חלב אולי עוד קצת חמאה?