תפוחי אדמה ברוטב שמנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ברוטב שמנת

מתכון חמוד מהיר וטעיםםם מי אמר ששבועות מגיע ?
זמן הכנה: כ – 20 דקות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
קופסת שמנת לבישול
2 כפיות גדושות שום כתוש
30 ג’ חמאה
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות, להרתיח מים כשרותח להוסיף כפית שטוחה מלח ולהוסיף את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים אבל לא מתפרקים ולסנן.

2. הכנת הרוטב: להמיס את החמאה, להוסיף את השום ולבשל כדקה תוך כדי עירבוב. למחבת חמה (לא מאוד) להוסיף את השמנת, לתבל ולבשל כ 3 דקות על אש נמוכה בביעבוע עדין תוך כדי עירבוב, הרוטב מסמיך.

3. להוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כמה פעמים שכל הקוביות יכוסו ברוטב ולהוריד מהאש.

18946 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגלית

אני צריכה להכפיל ויש לי שמנת אחת אפשר להוסיף כוס חלב אולי עוד קצת חמאה?