תפוחי אדמה ברוטב שמנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ברוטב שמנת

מתכון חמוד מהיר וטעיםםם מי אמר ששבועות מגיע ?
זמן הכנה: כ – 20 דקות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
קופסת שמנת לבישול
2 כפיות גדושות שום כתוש
30 ג’ חמאה
פלפל לבן
מלח


הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות, להרתיח מים כשרותח להוסיף כפית שטוחה מלח ולהוסיף את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים אבל לא מתפרקים ולסנן.

2. הכנת הרוטב: להמיס את החמאה, להוסיף את השום ולבשל כדקה תוך כדי עירבוב. למחבת חמה (לא מאוד) להוסיף את השמנת, לתבל ולבשל כ 3 דקות על אש נמוכה בביעבוע עדין תוך כדי עירבוב, הרוטב מסמיך.

3. להוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כמה פעמים שכל הקוביות יכוסו ברוטב ולהוריד מהאש.

6136 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
א

האם מתאים להוסיף בטטה למתכון? זאת אומרת להכפיל.. 3 תפוחי אדמה ו-3 בטטות.. כדאי לנסות?

אורה

אם אין לי חמאה

שרי

ניקי היקרה שבת שלום,

האם לדעתך ניתן להכין תבשיל זה עם שמנת מתוקה במקום השמנת לבישול ??

אני מודה לך מראש על המענה .

שירי

הי ניקי,
אני רוצה להכין כמות של 6 תפוחי אדמה, ל-6 אנשים, זה אומר להכפיל את הכמויות של שאר המצרכים?
איזה כיף שאני תמיד מוצאת כאן את מה שאני מחפשת 🙂
מקווה שתהייה לכולנו שבת של שקט ובשורות טובות!!!!
תודה מראש.
שירי

עינת

היי ניקי
אפשר בלי שום?