תפוחי אדמה ברוטב שמנת
מתכון חמוד מהיר וטעיםםם מי אמר ששבועות מגיע ?
זמן הכנה: כ – 20 דקות
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה
קופסת שמנת לבישול
2 כפיות גדושות שום כתוש
30 ג' חמאה
פלפל לבן
מלח
הכנות:
1. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות, להרתיח מים כשרותח להוסיף כפית שטוחה מלח ולהוסיף את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים אבל לא מתפרקים ולסנן.
2. הכנת הרוטב: להמיס את החמאה, להוסיף את השום ולבשל כדקה תוך כדי עירבוב. למחבת חמה (לא מאוד) להוסיף את השמנת, לתבל ולבשל כ 3 דקות על אש נמוכה בביעבוע עדין תוך כדי עירבוב, הרוטב מסמיך.
3. להוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כמה פעמים שכל הקוביות יכוסו ברוטב ולהוריד מהאש.