יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים פשטידות

פשטידת פטריות חלבית

7 יוני 2016
(Visited 33,129 times, 12 visits today)
פשטידת פטריות חלבית

פשטידת פטריות חלבית

עוד פשטידה לאוסף והפעם פטריות. תיהיו נחמדים בבקשה תשתמשו בפטריות טריות הרבה יותר טעים, השילוב של הפטריות והגבינות כאן פשוט טעים. פשטידה קלה טעימה ופשוטה.

קוגלהוף קטנה

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון קצוצות
בצל גדול קצוץ דק
2 ביצים גדולות / 3 בינוניות
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס גבינת עיזים מגורדת
שמנת לבישול
כפית שום כתוש
רבע כוס חלב
כוס קמח תופח
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את הפטריות לשתי דקות טיגון.

2. להוציא לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים, לערבב עד שהכל אחיד.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולאפות כ 30 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת.

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : “ניקי, הכנתי לארוחת הערב את הפשטידה הזו אבל במאפינס קטנים כמו שעשית את הפשטידת בצל ירוק. וואו איך זה נטרף! הילדים נשנשו אותם כמו חטיף. גם המבוגרים. טעים ברמות! מומלץ!!”

ליאור : “הכנתי לבראנצ’ יצא מושלם ליקקו את האצבעות
ושוב אין כמוך תודה רבה!”

הרשם
עדכן
93 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי
הפשטידה טובה בהקפאה?

היי ניקי,
שתי שאלות-
1. אם אני משתמשת בקופסת שימורים של 320 גרם פטריות, האם מספיקה קופסה אחת או לשים שתיים?
2. באיזה גבינת עזים מדובר? קשה כמו צהובה או גבינת עזים רכה?
תודה רבה רבה מראש וחג שמח!

היי ניקי,
שתי שאלות:
אני משתמשת בפטריות מקופסת שימורים, האם קופסה אחת של 230 גר’ (אחרי סינון) תספיק או לשים שתי קופסאות?
והשאלה הנוספת- באיזה סוג של גבינת עיזים מדובר? קשה כמו צהובה או רכה?
תודה ענקית מראש, ושיהיה חג שמח 🙂

אפשר להחליך גבינת עיזית בקוטג’

היי ניקי אפשר בבקשה להכין בתבנית a4? אני רוצה פשטידה גדולה והאם אפשר במקום גבינת עזים לשים בולגרית?

הכנתי היום, יצא מעולה, טעים מאוד! תודה רבה!

חנוכה שמח ניקי ,
אני מכינה את הפשטידה למסיבה במוצש . בגלל שיש לי עומס בהכנות את הפשטידה אני חייבת להכין היום.
איך את ממליצה לשמור עליה? אפשר במקרר ולתת חימום קצר בתנור במוצש?
תודה !!