תפוח אדמה כמו בדוכן
אתם מכירים את התפוחי אדמה הממולאים שקונים בדוכנים ? נו זה עם השמנת מעל שמתמוסס לך בפה ואתה לא מסוגל להפסיק לאכול, אז זאת הגרסה שלי והיא הרבה יותר טובה מהקנויה.
יש פה שילוב של תפוחי אדמה עם שמנת תכל'ס זה החברים הכי טובים שילוב קסום, תפוח אדמה נימוח רך וזהוב, מעל שכבה נדיבה של השמנת ואוו כמה טעים, אני אוהבת להגיש ליד דגים או בארוחת ערב כשרוצים להתפנק עם משהו שונה.
אני ממליצה לקחת ביס של הכל ביחד ולהתמוגג מהטעמים, עכשיו תגידו יש כאן בטח התעסקות ממש לא פחות מ 10 דקות את רוב העבודה עושה התנור.
תגישו לאורחים תראו איך הם נופלים ואחר כך תכעסו שלא הכנתם יותר, מתכון מקסים כל כך פשוט ועושה רושם כאילו השקעתי מפה ועד הודעה חדשה.
מרכיבים:
6 תפוחי אדמה גדולים מאורכים
200 ג' שמנת חמוצה 9%
2 כפיות שום כתוש
2 – 3 כפיות מיונז בסיסי
2 – 3 כפית עירית קצוצה
מלח
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים מומלחים לבשל את התפוחי אדמה עד שהם רכים כ 20 דקות מכוסה, לסנן ולקרר.
2. לחמם תנור ל 220 מעלות, לחתוך משולש רחב בחלק העליון של התפוחי אדמה עד החצי לשמן אותם יפה מעט מלח לאפות כשעה ולקרר קצת.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. לערבב שמנת, מיונז, שום, עירית ולהמליח, למלא את התפוחי אדמה לפזר גבינה מגורדת לאפות כשתי דקות לפזר עירית מעל ולהגיש.
עוד אפשרות
למלא את התפוחי אדמה עם השמנת ולהגיש.
גולשים מכינים וממליצים:
נטעלי : יאמממממי! ניקי המתכונים שלך אדירים! זה טעים תפ״א טעים בטירוף