תפוח אדמה צלוי פשוט וטעים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוח אדמה צלוי פשוט וטעים

מה יכול להיות רע ? תפוח אדמה רך מוגש עם רוטב שמנת עשיר, נראה מעולה על הצלחת וכל ביס זה חגיגה. פשוט וטעים אני לא צריכה יותר מזה.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה, לא קלופים, גדולים ויפים
גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל
2 כפיות שום כתוש
2 – 3 כפיות מיונז
עירית קצוצה
פלפל שחור טחון
מלח

נייר כסף

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים עד שהם מתרככים (לא פירה).

2. לעטוף אותם בנייר כסף, לחמם תנור לחום בינוני גבוה 190 מעלות ולאפות עד שהם רכים.

3. לעשות חתך לאורך התפוח אדמה ולחתוך עד החצי מעט יותר לא להפריד אלא להשאיר את החלק התחתון מחובר ולהמליח.

4. לערבב את שאר המצרכים, למלא את תפוחי האדמה ברוטב השמנת מנה נדיבה ולטרוף.

הערות:
תוספת נפלאה לדגים או סתם נישנוש טעים

27383 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נטעלי : יאמממממי! ניקי המתכונים שלך אדירים! זה טעים תפ״א טעים בטירוף

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

שמנת לבישול או שמנת חמוצה ?

שם

היי ניקי
כמה זמן צריך לאפות את תפו”א בתנור?

שם

כמה זמן צריך לשים את התפו”א על הגז?

שם

היי ניקי, מה שלומך ? אפשר לוותר על המיונז (בעלי אלרגי) או לשים משהו אחר במקום…? (באסה, אני מתה על מיונז, אבל רוצה להכין לשנינו)

שם

אנונימי (לא רשום) | 09.02.2012 – 16:08
תודה על המתכונים הזה ליקקנו וגם החתולים ליקיקו

שם

המתכון נראה אחלה, מה היית מגישה עם זה?
תודה!

שם

אמאל’ה (לא רשום) | 18.06.2012 – 17:36
מעולה… מליון מחמאות!