תפוח אדמה צלוי פשוט וטעים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוח אדמה צלוי פשוט וטעים

מה יכול להיות רע ? תפוח אדמה רך מוגש עם רוטב שמנת עשיר, נראה מעולה על הצלחת וכל ביס זה חגיגה. פשוט וטעים אני לא צריכה יותר מזה.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה, לא קלופים, גדולים ויפים
גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל
2 כפיות שום כתוש
2 – 3 כפיות מיונז
עירית קצוצה
פלפל שחור טחון
מלח

נייר כסף

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים עד שהם מתרככים (לא פירה).

2. לעטוף אותם בנייר כסף, לחמם תנור לחום בינוני גבוה 190 מעלות ולאפות עד שהם רכים.

3. לעשות חתך לאורך התפוח אדמה ולחתוך עד החצי מעט יותר לא להפריד אלא להשאיר את החלק התחתון מחובר ולהמליח.

4. לערבב את שאר המצרכים, למלא את תפוחי האדמה ברוטב השמנת מנה נדיבה ולטרוף.

הערות:
תוספת נפלאה לדגים או סתם נישנוש טעים

23978 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נטעלי : יאמממממי! ניקי המתכונים שלך אדירים! זה טעים תפ״א טעים בטירוף

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטעלי

יאמממממי! ניקי המתכונים שלך אדירים! זה טעים תפ״א טעים בטירוף

מיכל

את השמנת ושאר המרכיבים צריך לחמם ?… או לשפוך על התפוח אדמה קר?

עדי

שלום ניקי,
אפשר לבשל קצת יותר זמן, ואחכ לשים עם נייר כסף על הגז?
(אין לי תנור…:( )
תודה!!!

רון

לא צריך לבשל את השמנת ושאר המרכיבים?

לילי

לא אין דברים כאלה!!!כל כך פשוט וקל וכל כך טעים ומושחת!!…הכנתי היום ובמקום עירית שמתי בזיליקום ואבקת שום במקום השטם הכתוש ואכלתי את זה יחד עם המתכון לעגבניות צלויות מתובלות יצא פשוט מושלם!!!!!!
ניקי את ברכה!

עטרה

מה אפשר לשים במקום עירית? אני גרה בחור ואין לנו במכולת.

שם

צריך לעשות את כל התהליכים של התפוחי אדמה עם הקליפה או בלי?
והאם יש תחליף לעירית או שסתם אפשר לוותר עלייה (וזה עדיין יצא טעים)כי אין לי כרגע