תפוח אדמה צלוי פשוט וטעים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוח אדמה צלוי פשוט וטעים

מה יכול להיות רע ? תפוח אדמה רך מוגש עם רוטב שמנת עשיר, נראה מעולה על הצלחת וכל ביס זה חגיגה. פשוט וטעים אני לא צריכה יותר מזה.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה, לא קלופים, גדולים ויפים
גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל
2 כפיות שום כתוש
2 – 3 כפיות מיונז
עירית קצוצה
פלפל שחור טחון
מלח

נייר כסף

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים עד שהם מתרככים (לא פירה).

2. לעטוף אותם בנייר כסף, לחמם תנור לחום בינוני גבוה 190 מעלות ולאפות עד שהם רכים.

3. לעשות חתך לאורך התפוח אדמה ולחתוך עד החצי מעט יותר לא להפריד אלא להשאיר את החלק התחתון מחובר ולהמליח.

4. לערבב את שאר המצרכים, למלא את תפוחי האדמה ברוטב השמנת מנה נדיבה ולטרוף.

הערות:
תוספת נפלאה לדגים או סתם נישנוש טעים

20975 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נטעלי : יאמממממי! ניקי המתכונים שלך אדירים! זה טעים תפ״א טעים בטירוף

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
טונה

היי ניקי,

בעלי אוכל את זה בחוץ והחלטתי להפתיע אותו ולהכין.. (בעזרתך כמובן.. ;-))

שאלתי היא האם יש עדיפות לזן מסויים של תפו”א?

תודה ואעדכן אותך..

תמי

האם אפשר להחליף את השמנת ביוגורט? תודה !

מורן

היי ניקי אולי אין לי גביע שמנת חמוצה אוכל להשתמש במקום בשמנת לבישול? אשמח לתשובה

גן גן

היי
האם זה הולך עם המתכון של הדג סול ברוטב שמנת ופטריוות?

בת עמי

תודה רבה. מתכונים טעימים ומעולים. אפשר לערבב שמנת לבישול עם השמנת חמוצה? בא לי מוקרם.

טליה

אין לי שמנת אפשר לשים קוטג?

לאה

שלום ניקי,
אני משתדלת לא להשתמש בנייר כסף.
אפשר בלי?