יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים לשבועות ניקי מבשלת

ארוחה חלבית שבועות

13 מאי 2017
(Visited 39,168 times, 1 visits today)
סודות האירוח שבועות 2017

סודות האירוח שבועות

איך מכינים את האירוח החלבי המושלם ? בלי לעבוד קשה ושתצא ארוחה מעולה. יש דבר כזה ? ברור, אתם מוזמנים לקרוא.

מרכיבים:

זה פוסט קצת ארוך, השתדלתי לפרט כל מה שהכנתי והוספתי גם את ההכנות כלומר איך מתארגנים ומתי מכינים כל דבר שיהיה הכי קל ופשוט להכין בלי להסתבך.

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

הנה התפריט:

לזניההלזניה הראשונה שהכנתי יש לי בלב פינה חמה בשבילה אני מאוד אוהבת אותה.
לזניה תרד – כי לזניה אחת אף פעם לא מספיקה כי הראשונה מתחסלת מהר מידי.
חצילים מוקרמים – תענוג של מנה אפילו למי שלא אוהב חצילים, כל הטעמים מתמזגים ביחד.
בוגצ’ה – מעולה מעולה המבוגרים חיסלו הכל
כרובית אפויה – שווה ואפילו דיאטטי להכין כמות גדולה, הכנתי שתי כרוביות גדולות והכל נגמר.
מרק בטטות – אין אצלי אירוח בלי מרק והוא התקבל בכיף.
פשטידת פטריות חלבית – קלה פשוטה וידידותית מתאימה לכל אירוח.
חטיפי פיצה – מעולה מעולה! הדבר הראשון שהתחסל בשולחן. תכינו הרבה כולם חגגו על זה.
חלה בסיר – הכנתי שתי חלות, החלות התקבלו באהבה ובכיף.
לבנה עם זעתר ופלפלים קלויים – אל תיקנו תכינו בבית, ממש לא קשה וטעים ביותר.
סלט עגבניות שרי וגבינות
סלט ירוק עם וויניגרט
פלפלים קלויים

סלט ירוק עשיר ברוטב מעולה –  כל הסלטים בלי יוצא מהכלל חוסלו, מסתבר שכמה סלטים שאני מכינה זה פשוט לא מספיק.
פסטו – לא לקנות להכין בבית תאמינו לי שזה שווה
תה קר, וודקה לימון
ממרח פלפלים קלויים – בקיצור מעדן, זה מעולה ברמות ממש ללקק ת’אצבעות
ממרח עגבניות מיובשות – אי אפשר בלי זה חובה עם החלה

מה עם הקינוחים ?
מבחר מתוקים לאירוח חלבי בשבועות
סודות האירוח שבועות 2017

איך מכינים באופן מסודר ובלי לחץ ?

שבוע מראש הכנתי את רוב הקינוחים שיהיה לי הכי קל בעולם.
פאי לימון, שוטים של מוס שוקולד, מוס חלבה ושוקולד לבן. כל המתוקים נכנסו להקפאה בלי יוצא מהכלל. חלק גדול ירד ממני עכשיו אפשר להמשיך לדברים הנוספים.

4 ימים קודם:
הכנתי את שתי הלזניות ושלחתי להקפאה, רוטב העגבניות של החצילים לסגור יפה בקופסא ולשים במקרר, חטיפי פיצה הוכנו והוקפאו (נהדרים!)

3 ימים קודם:
התחלתי להכין את הלבנה, קליתי את הפלפלים, העגבניות שרי של הממרח. לשמור במקרר בקופסאות סגורות. החצילים של החצילים המוקרמים. בקיצור זה היה יום הירקות הקלויים.

יומיים קודם:
לסיים עם הלבנה, להכין את הממרחים, לשדך בין רוטב העגבניות לחצילים. להכין את המשקאות, בראוניז שוקולד גבינה

יום לפני:
להכין את המרק, להכין את הפסטו והכרובית אפויה, להכין את מילוי התרד (חוסך המון זמן).
בלילה להוציא מההקפאה את הלזניות שיתחילו להפשיר. להכין את הפסטו.
את הקינוחים להעביר למקרר, מראש לשים אותם בכלי הגשה (אפשר גם ביום ההגשה להוציא למקרר)

יום ההגשה:
לפני הכל להתחיל עם הבצק של החלה מכיוון שלוקח זמן עד שהוא תופח, מומלץ לקום מוקדם התחלתי ב 7 בבוקר.
להכין את הסלטים בלי לתבל, להוציא מההקפאה את חטיפי הפיצה, להכין את הבוגצ’ה לעטוף עם נייר כסף ולשמור בצד. תוך כדי להכין את חלת הלחמניות ולתת לה לתפוח.
זוכרים את החצילים ? להכניס לתנור ולחמם כ 20 דקות לפזר גבינה צהובה ולאפות עוד כמה דקות.
אפשר אפילו לוותר על הגבינה אם רוצים.
לתבל את הסלטים, תוך כדי לאפות את החלה, רצוי לכסות עם נייר כסף זה נשמר חם.
לעטוף את הלזניות בנייר כסף להכניס לתנור (הוא עדיין חם)  ולחמם כ 30 דקות. תוך כדי להכניס את הכרובית, לכסות את החטיפים ולחמם גם.
כנ”ל לגבי הפשטידה לכסות ולחמם על 180 מעלות.
לחלק את הלבנה לשתי קעריות להוסיף תוספות. לחמם את המרק זה לא אמור לקחת הרבה זמן.
להעביר את הממרחים לכלי הגשה, לא לשכוח להוציא את המשקאות מהמקרר.
להדגיש בפני הילדים שבמשקה עם האלכוהול אסור להם לגעת.
החצילים תנו להם חימום קל לפני ההגשה.
את הצלחות, כוסות וכל כלי ההגשה הכנתי בלילה שהכל יהיה מסודר על השולחן.
ביום המסיבה בעלי ביקש שאני אכין גם עוגת תפוחים אז הכנתי אותה ממש על הבוקר.
יצא במקרה שהכנתי בצק נוסף לחלה כשעתיים לפני שישבנו לאכול, כלומר מתי שהחלה הראשונה התחסלה הייתה לי חלה נוספת בתנור שיצאה חמה ישר אל השולחן.
זה לא מסובך זה עניין של סדרי עדיפויות, להכין כמה שיותר דברים קודם וכמה שפחות דברים ביום ההגשה גם אם זה אומר לילה קודם ללכת לישון מאוחר יותר.

למקרה שלא ראיתם הנה הפוסט המלא על הקינוחים שהכנתי,
אל תפספסו

הרשם
עדכן
11 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקיייי
חג שמיייח!
תגידי, את עושה קייטרינג וכזה?

היי ניקי,
המון תודה על כל המתכונים הנפלאים שלך!
שאלה – אני לא מוצאת את המתכון לבוגצ’ה – מה זה?

וואו ניקי אין עליך את מדהימה! תודה על כל המתכונים הנהדרים ועל הפירוט לכל שלב ושלב:)
לפני כל ארוחה אני קודם בודקת באתר שלך ואחר כך אין טעם לבדוק באתרים אחרים כי הכל אצלך יוצא תמיד מושלם

היי ניקי החטיפי פיצה להקפיא אחרי הטיגון?,; או עדיף להכין באותו היום?

אני צריכה הסבר על הקפאה של הלזניה. כמה זמן אפית. אני מניחה שלא אפיה מלאה. תודה מראש

הי ניקי, הכל נראה מעולה ומגרה. לכמה אנשים מתאימה ארוחה כזו? זה נראה לי כמות גדולה יחסית…