יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים לשבועות ניקי מבשלת

ארוחה חלבית שבועות

13 מאי 2017
(Visited 36,571 times, 63 visits today)
סודות האירוח שבועות 2017

סודות האירוח שבועות

איך מכינים את האירוח החלבי המושלם ? בלי לעבוד קשה ושתצא ארוחה מעולה. יש דבר כזה ? ברור, אתם מוזמנים לקרוא.

מרכיבים:

זה פוסט קצת ארוך, השתדלתי לפרט כל מה שהכנתי והוספתי גם את ההכנות כלומר איך מתארגנים ומתי מכינים כל דבר שיהיה הכי קל ופשוט להכין בלי להסתבך.

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

  • פשטידת בטטה מעולה ב 10 דקות הכנה

    איזה כיף של מתכון, התחשק לי להכין פשטידה לארוחת ערב משהו מהיר ושיראה טוב, הבטטות קרצו לי מהשיש כתומות ויפות מה שאני לא אכין איתן משהו ?
    בדקתי יש לי בצל, יש גבינות טובות במקרר, לקח לי 10 דקות לתקתק במהירות את הפשטידה ולהכניס אותה לתנור.
    יש מתכונים שאני מכינה אותם בלי לחשוב בגלל שהם יוצאים כל כך טוב והפשטידה הזאת היא שדרוג נהדר לארוחת ערב, ליד אני מוסיפה ירקות, מרק טוב זה חובה בתקופה הזאת, רגע צריך עוד משהו ?

    אינגליש קייק

הכנות:

הנה התפריט:

לזניההלזניה הראשונה שהכנתי יש לי בלב פינה חמה בשבילה אני מאוד אוהבת אותה.
לזניה תרד – כי לזניה אחת אף פעם לא מספיקה כי הראשונה מתחסלת מהר מידי.
חצילים מוקרמים – תענוג של מנה אפילו למי שלא אוהב חצילים, כל הטעמים מתמזגים ביחד.
בוגצ’ה – מעולה מעולה המבוגרים חיסלו הכל
כרובית אפויה – שווה ואפילו דיאטטי להכין כמות גדולה, הכנתי שתי כרוביות גדולות והכל נגמר.
מרק בטטות – אין אצלי אירוח בלי מרק והוא התקבל בכיף.
פשטידת פטריות חלבית – קלה פשוטה וידידותית מתאימה לכל אירוח.
חטיפי פיצה – מעולה מעולה! הדבר הראשון שהתחסל בשולחן. תכינו הרבה כולם חגגו על זה.
חלה בסיר – הכנתי שתי חלות, החלות התקבלו באהבה ובכיף.
לבנה עם זעתר ופלפלים קלויים – אל תיקנו תכינו בבית, ממש לא קשה וטעים ביותר.
סלט עגבניות שרי וגבינות
סלט ירוק עם וויניגרט
פלפלים קלויים

סלט ירוק עשיר ברוטב מעולה –  כל הסלטים בלי יוצא מהכלל חוסלו, מסתבר שכמה סלטים שאני מכינה זה פשוט לא מספיק.
פסטו – לא לקנות להכין בבית תאמינו לי שזה שווה
תה קר, וודקה לימון
ממרח פלפלים קלויים – בקיצור מעדן, זה מעולה ברמות ממש ללקק ת’אצבעות
ממרח עגבניות מיובשות – אי אפשר בלי זה חובה עם החלה

מה עם הקינוחים ?
מבחר מתוקים לאירוח חלבי בשבועות
סודות האירוח שבועות 2017

איך מכינים באופן מסודר ובלי לחץ ?

שבוע מראש הכנתי את רוב הקינוחים שיהיה לי הכי קל בעולם.
פאי לימון, שוטים של מוס שוקולד, מוס חלבה ושוקולד לבן. כל המתוקים נכנסו להקפאה בלי יוצא מהכלל. חלק גדול ירד ממני עכשיו אפשר להמשיך לדברים הנוספים.

4 ימים קודם:
הכנתי את שתי הלזניות ושלחתי להקפאה, רוטב העגבניות של החצילים לסגור יפה בקופסא ולשים במקרר, חטיפי פיצה הוכנו והוקפאו (נהדרים!)

3 ימים קודם:
התחלתי להכין את הלבנה, קליתי את הפלפלים, העגבניות שרי של הממרח. לשמור במקרר בקופסאות סגורות. החצילים של החצילים המוקרמים. בקיצור זה היה יום הירקות הקלויים.

יומיים קודם:
לסיים עם הלבנה, להכין את הממרחים, לשדך בין רוטב העגבניות לחצילים. להכין את המשקאות, בראוניז שוקולד גבינה

יום לפני:
להכין את המרק, להכין את הפסטו והכרובית אפויה, להכין את מילוי התרד (חוסך המון זמן).
בלילה להוציא מההקפאה את הלזניות שיתחילו להפשיר. להכין את הפסטו.
את הקינוחים להעביר למקרר, מראש לשים אותם בכלי הגשה (אפשר גם ביום ההגשה להוציא למקרר)

יום ההגשה:
לפני הכל להתחיל עם הבצק של החלה מכיוון שלוקח זמן עד שהוא תופח, מומלץ לקום מוקדם התחלתי ב 7 בבוקר.
להכין את הסלטים בלי לתבל, להוציא מההקפאה את חטיפי הפיצה, להכין את הבוגצ’ה לעטוף עם נייר כסף ולשמור בצד. תוך כדי להכין את חלת הלחמניות ולתת לה לתפוח.
זוכרים את החצילים ? להכניס לתנור ולחמם כ 20 דקות לפזר גבינה צהובה ולאפות עוד כמה דקות.
אפשר אפילו לוותר על הגבינה אם רוצים.
לתבל את הסלטים, תוך כדי לאפות את החלה, רצוי לכסות עם נייר כסף זה נשמר חם.
לעטוף את הלזניות בנייר כסף להכניס לתנור (הוא עדיין חם)  ולחמם כ 30 דקות. תוך כדי להכניס את הכרובית, לכסות את החטיפים ולחמם גם.
כנ”ל לגבי הפשטידה לכסות ולחמם על 180 מעלות.
לחלק את הלבנה לשתי קעריות להוסיף תוספות. לחמם את המרק זה לא אמור לקחת הרבה זמן.
להעביר את הממרחים לכלי הגשה, לא לשכוח להוציא את המשקאות מהמקרר.
להדגיש בפני הילדים שבמשקה עם האלכוהול אסור להם לגעת.
החצילים תנו להם חימום קל לפני ההגשה.
את הצלחות, כוסות וכל כלי ההגשה הכנתי בלילה שהכל יהיה מסודר על השולחן.
ביום המסיבה בעלי ביקש שאני אכין גם עוגת תפוחים אז הכנתי אותה ממש על הבוקר.
יצא במקרה שהכנתי בצק נוסף לחלה כשעתיים לפני שישבנו לאכול, כלומר מתי שהחלה הראשונה התחסלה הייתה לי חלה נוספת בתנור שיצאה חמה ישר אל השולחן.
זה לא מסובך זה עניין של סדרי עדיפויות, להכין כמה שיותר דברים קודם וכמה שפחות דברים ביום ההגשה גם אם זה אומר לילה קודם ללכת לישון מאוחר יותר.

למקרה שלא ראיתם הנה הפוסט המלא על הקינוחים שהכנתי,
אל תפספסו

הרשם
עדכן
11 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקיייי
חג שמיייח!
תגידי, את עושה קייטרינג וכזה?

היי ניקי,
המון תודה על כל המתכונים הנפלאים שלך!
שאלה – אני לא מוצאת את המתכון לבוגצ’ה – מה זה?

וואו ניקי אין עליך את מדהימה! תודה על כל המתכונים הנהדרים ועל הפירוט לכל שלב ושלב:)
לפני כל ארוחה אני קודם בודקת באתר שלך ואחר כך אין טעם לבדוק באתרים אחרים כי הכל אצלך יוצא תמיד מושלם

היי ניקי החטיפי פיצה להקפיא אחרי הטיגון?,; או עדיף להכין באותו היום?

אני צריכה הסבר על הקפאה של הלזניה. כמה זמן אפית. אני מניחה שלא אפיה מלאה. תודה מראש

הי ניקי, הכל נראה מעולה ומגרה. לכמה אנשים מתאימה ארוחה כזו? זה נראה לי כמות גדולה יחסית…