גווקאמולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גווקאמולי

אנחנו מאוד אוהבים אבוקדו בבית, הבן שלי קורא לו “אבוקדול” זה פרי נפלא לאכול אותו כמו שהוא או בצורת גוואקמולי להוסיף ליד קרקרים או נאצ’וס וזה טעיםםםם. לבעלי יש אפילו פטנט להבשלה של אבוקדו קשה, רוצים לדעת ? הוא עוטף את האבוקדו בנייר סופג זה כל הפטנט וזה עובד.

מרכיבים:

2 אבוקדו גדולים מקולפים ומעוכים
2 עגבניות קצוצות
בצל קצוץ דק דק
פלפל אדום קצוץ דק
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לחם טוב ולהתענג.

6384 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


30
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמי

וואו! ניקי!!
שניםם שאבא שלי מבקש שאכין לו את הסלט הזה!!
אבל לא ידעתי מה ואיך.
הוא התלהב חבל על הזמן!!!!!
תודה ענקית גם בשמו!

יוליה

ניקוש כמה זמן אפשר לשמור במקרר?

ענת

שלום ניקי,
תודה על המתכונים. אני כבר שנים “איתך”.
אני רואה במתכון שלא מופיע לימון, אבל בהתכתבויות כן מדובר על הלימון. לכן לא הבנתי – האם להוסיף לימון או שזה רק למצב שהסלט מחכה זמן מה במקרר? תודה