גווקאמולי מתכון מעולה
מי לא מכיר את המטבל המקסיקני הידוע שיותר מוכר בשמו הגווקאמולי הוא משלב בפנים שתי אהבות גדולות שלי אבוקדו ועגבניות אני מבחינתי לאכול אותו עם כפית כמו שהוא מזין טעים ובריא.
לא משנה איך תקראו לו סלט ירקות מטבל ואפילו ממרח מה שבטוח אי אפשר להפסיק לאכול את המטבל המקסיקני הזה העיקר שתכינו הוא הולך נפלא בכריכים ועם נאצ'וס טורטייה וסלסה.
אני אגלה לכם לכם בסוד שלא באמת צריך מתכון בשבילו אבל כשמכינים לפי מתכון טוב מגלים עולם ומלואו, נסו ותתאהבו.
מרכיבים:
2 אבוקדו גדולים בשלים מקולפים וללא גלעין
2 עגבניות חתוכות קטן
בצל קצוץ דק דק
פלפל אדום חתוך קטן
רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק (לא חובה)
שליש כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. בעזרת מזלג למעוך את האבוקדו למחית חלקה וללא גושים, להוסיף את שאר המצרכים לערבב לתערובת אחידה ולבדוק טעמים.
2. מומלץ להכין לקראת ההגשה ולא מראש, אם לא אוהבים חריף להוריד את הפלפל.
הנה מתכון לנאצ'וס וסלסה שני החברים הכי טובים של הגווקאמולי.