גווקאמולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גווקאמולי

אנחנו מאוד אוהבים אבוקדו בבית, הבן שלי קורא לו “אבוקדול” זה פרי נפלא לאכול אותו כמו שהוא או בצורת גוואקמולי להוסיף ליד קרקרים או נאצ’וס וזה טעיםםםם. לבעלי יש אפילו פטנט להבשלה של אבוקדו קשה, רוצים לדעת ? הוא עוטף את האבוקדו בנייר סופג זה כל הפטנט וזה עובד.

מרכיבים:

2 אבוקדו גדולים מקולפים ומעוכים
2 עגבניות קצוצות
בצל קצוץ דק דק
פלפל אדום קצוץ דק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לחם טוב ולהתענג.

15933 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושר

שלום ניקי האתר נפלא. האם זהו רק התבלון ? מה אם לימון? ובצל הכוונה לרגיל הלבן?

דניאלה

לא צריך לימון? הסלט לא משחיר?

מירה

עוד פטנט לריכוך אבוקדו. מניחים אותו בחוץ על תפוחי עץ, תוך יום הוא מתרכך.

שם

הי, מה שלומך?
פלפל אדום הכוונה לגמבה? א”כ, במה אפשר להחליף את זה, לא אוהבים אצלנו גמבה….
תודה וחג אורים שמח

שם

היי ניקי,
מה הכוונה לעגבניות קצוצות? לחתוך עם סכין לחתיכות קטנות?

שם

זה נשמר במקרר?

שם

אני הוספתי מעט טבסקו ויצא מדהים