גווקאמולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גווקאמולי

אנחנו מאוד אוהבים אבוקדו בבית, הבן שלי קורא לו “אבוקדול” זה פרי נפלא לאכול אותו כמו שהוא או בצורת גוואקמולי להוסיף ליד קרקרים או נאצ’וס וזה טעיםםםם. לבעלי יש אפילו פטנט להבשלה של אבוקדו קשה, רוצים לדעת ? הוא עוטף את האבוקדו בנייר סופג זה כל הפטנט וזה עובד.

מרכיבים:

2 אבוקדו גדולים מקולפים ומעוכים
2 עגבניות קצוצות
בצל קצוץ דק דק
פלפל אדום קצוץ דק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לחם טוב ולהתענג.

15935 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת

הי. האם אפשר בלי בצל?

איילה

אז ככה
את הירקות בסליסר
האבקדו במזלג
יצא מדהים
תבורכי

רוני סתיו

היי ניקי,
אני די חדשה פה.. ורוצה לומר לך תודה על מתכונים מעלפים טעימים וקולעים.
אני אספנית ספרי בישול.. אך מאז שהתוודעתי לאתר שלך, פשוט זנחתי אותם!!
תודה על עבודה מצויינת
רוני
אגב , מתכון הגווקמולי פשוט וטעים להפליא.

ענבל

תודה 🙂

ענבל

הי ניקי,
אני רוצה להכין גוואקמולי לארוע קטן. הנקודה היא שיש מצב שיעמוד זמן בחוץ, על השולחן. האם יש סכנה שישחיר או שהלימון והעגבניות ישמרו עליו?
תודה…

יעל

היי ניקי!
מאז שאני מבשלת ואופה מהאתר שלך אני מבינה שכמה פשוט ככה טעים זה ממש לא קלישאה! במתכונים שלך המצרכים זמינים פשוטין ובלי התפיפיות ויוצא מושלם! ! הסלט אבוקדו גם יצא מושלם כמובן , התענגנו עליו בערב תודה

רויטל

היי ניקי.
האם אפשר לעשות זאת בבלנדר ?
ככה זה יצא כמו מחית כזאת