סלט פסטה צבעוני
תראו איזו צבעוניות מדליקה יש לסלט הזה, קל מהיר קלאסי לארוחת ערב או סתם כשמארחים, קישוט נהדר טעים לכל ארוחה.
מרכיבים:
200 ג' פסטה פרפרים
2 קישואים ירוקים כהים חתוכים לקוביות
(אין צורך לקלף)
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
בצל בינוני קצוץ
20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
3 מלפפונים חמוצים חתוכים
עירית קצוצה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. לערבב עם מעט שמן זית.
2. לטגן את הבצל, להוסיף את הקישואים להקפיץ כמה דקות, (לא להגיע למצב שהקוביות רכות, הן נשארות פריכות) להוסיף את הפטריות להקפיץ כשתי דקות ולתבל.
3. להוציא לקערת הגשה, להוסיף את הפסטה ואת שאר המצרכים לערבב ולתבל.