סלט ירוק עם פיצוחים
ארוחת קיץ קלאסית וקלה להכנה. למי יש כח לבשל ? אז הכנתי סלט שמאוד אוהבים אצלי צירפתי לו פסטה וזה הספיק לשני מבוגרים רעבים שחיסלו הכל ואפילו שאריות לא השאירו.
מרכיבים:
עלי בייבי / עלי חסה שונים
עגבניות שרי פרוסות
3 חופנים פיסטוקים (בלי קליפה)
3 חופנים שקדים פרוסים
2 חופנים גרעיני חמניה קלופים
הרוטב:
4 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
כפית חרדל
כפית סירופ מייפל
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לקלות במחבת חמה את הפיצוחים עד שמזהיב – משחים ולערבב עם כל המצרכים.
2. לערבב את מצרכי הרוטב בצנצנת קטנה, לפני ההגשה לנער את הצנצנת ולצקת על הסלט, לערבב בעדינות.