יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מטבלים, ממרחים ורטבים מתכונים לשבועות מתכונים לשמירת המשקל סדנאות

לבנה ביתית מתכון

25 נובמבר 2015
(Visited 30,352 times, 11 visits today)
לבנה ביתית מתכון

לבנה ביתית מתכון

מי חשב שכל כך קל להכין לבנה בבית, התוצאה מושלמת אפשר להכין לבנה בבית והיא יוצאת כל כך טעימה. אתם לא תחזרו לקנות אף פעם. אפילו יש חיסכון בכסף שזה גם דבר חשוב. איזה טעים!

מרכיבים:

יוגורט 1.5 ליטר של תנובה
כפית מלח שטוחה

כלים:
מפה חד פעמית (הכוונה לחתיכה קטנה לא צריך את כל הגודל)
מסננת

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

הכנות:

1. לרפד את המסננת עם המפה לשים את היוגורט והמלח לערבב, להניח בכיור או בתוך כלי שיכול לקבל את הנוזלים שיורדים.

2. עוד אפשרות זה לשים בתוך חיתול ולתלות מעל הכיור.

3. בערך כ 24 שעות, אפשר קצת פחות.

הערות חשובות:
לא להיבהל מגודל הבקבוק, בשורה התחתונה לא יוצא הרבה אז חבל להכין פחות.
אפשר להגיש בצורה הכי פשוטה קערית שטוחה להזליף קצת שמן זית מעט זעתר.
אפשר להזליף, לא קל לעשות את זה די קשה.
אפשר לעשות שני כדורים.
אפשר למלא תבנית שקעים להקפיא ולשלוף החוצה.
כשאני לא צריכה לצלם אני בוחרת באפשרות הראשונה, הכי פשוט וקל.
אני מאוד אוהבת להגיש לבנה עם פלפלים קלויים, זה הולך נהדר ביחד.
בזמן שמסננים זה יכול להיות מחוץ למקרר, מזג האוויר מספיק קריר.
החברה הכי טובה להכין לבנה זאת תנובה.

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “יאמממי
מראש הכנתי כמות כפולה ממיכל של 3 ליטר בערך יצא בערך קילו טעים טעים!!!”

רונה : “הי ניקי חזרתי לעדכן שיצאה לבנה מושלמת!!! בעלי והוריו חיסלו אותה בערב אחד 🙂 תודה!!”

אורית : “חזרתי לעדכן. יצאה מעולהההה . אין מה להשוות ללאבנה הקנויה”

דגנית : “יצא מצויין!”

הרשם
עדכן
45 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הכנתי את הלבנה..זה לא מתקלקל 24 שעות בחוץ? בכל זאת גם קיץ עכשיו

יש לי המון גיל של תנובה האם אפשר להכין ממנו לאבנה?

ניי ניקי, תודה על הכל!
את המתכון הזה פעם הייתי עושה הרבה והחלטתי לעשות שוב, אבל נראה לי שלא ממש הצליח,
קניתי את היוגורט, ערבבתי עם מלח אבל השקית בד שהייתה לי לא הייתה טובה, כל היוגורט חדר דרכה, אז לקחתי חולצה (בנתיים היוגורט עם המלח היו בג’ריקן יום במקרר)
למחרת סיננתי את היוגורט דרך החולצה, לא הוספתי עוד מלח, אחרי 24 שעות הכל היה עדיין נוזלי, השארתי עוד, כרגע אחרי 48 שעות זה כמו גבינת שמנת, אבל הטעם לא ממש דומה ללאבנה קנוי, אין את החמיצות, ככה זה אמור להיות? אני לא זוכרת איך היה יוצא לי פעם

במזג אוויר הנוכחי זה סבבה שיהיה בחוץ? או שאפשר שזה יהיה במסננת במקרר

היי ניקי
אפשר לשים במגבת המקום חיתול?

הכנתי לבנה באותו דרך עם מסננת. בסוף הוספתי חצי מיכל שמנת מתוקה. יצא קרמי מדהים גם השכנים התפעלו תנסו.

הכנתי לבנה באותו דרך ובסוף הוספתי חצי מיכל שמנת מתוקה. קיבל מרקם עשיר ומצהים ציפי