לבנה ביתית מתכון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבנה ביתית מתכון

לבנה ביתית מתכון

מי חשב שכל כך קל להכין לבנה בבית, התוצאה מושלמת אפשר להכין לבנה בבית והיא יוצאת כל כך טעימה. אתם לא תחזרו לקנות אף פעם. אפילו יש חיסכון בכסף שזה גם דבר חשוב. איזה טעים!

מרכיבים:

יוגורט 1.5 ליטר של תנובה
כפית מלח שטוחה

כלים:
מפה חד פעמית (הכוונה לחתיכה קטנה לא צריך את כל הגודל)
מסננת

הכנות:

1. לרפד את המסננת עם המפה לשים את היוגורט והמלח לערבב, להניח בכיור או בתוך כלי שיכול לקבל את הנוזלים שיורדים.

2. עוד אפשרות זה לשים בתוך חיתול ולתלות מעל הכיור.

3. בערך כ 24 שעות, אפשר קצת פחות.

הערות חשובות:
לא להיבהל מגודל הבקבוק, בשורה התחתונה לא יוצא הרבה אז חבל להכין פחות.
אפשר להגיש בצורה הכי פשוטה קערית שטוחה להזליף קצת שמן זית מעט זעתר.
אפשר להזליף, לא קל לעשות את זה די קשה.
אפשר לעשות שני כדורים.
אפשר למלא תבנית שקעים להקפיא ולשלוף החוצה.
כשאני לא צריכה לצלם אני בוחרת באפשרות הראשונה, הכי פשוט וקל.
אני מאוד אוהבת להגיש לבנה עם פלפלים קלויים, זה הולך נהדר ביחד.
בזמן שמסננים זה יכול להיות מחוץ למקרר, מזג האוויר מספיק קריר.
החברה הכי טובה להכין לבנה זאת תנובה.

29702 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “יאמממי
מראש הכנתי כמות כפולה ממיכל של 3 ליטר בערך יצא בערך קילו טעים טעים!!!”

רונה : “הי ניקי חזרתי לעדכן שיצאה לבנה מושלמת!!! בעלי והוריו חיסלו אותה בערב אחד 🙂 תודה!!”

אורית : “חזרתי לעדכן. יצאה מעולהההה . אין מה להשוות ללאבנה הקנויה”

דגנית : “יצא מצויין!”

39
תגובות

  הרשם  
עדכן
Noy

היי ניקי
אפשר לשים במגבת המקום חיתול?

באום ציפי

הכנתי לבנה באותו דרך עם מסננת. בסוף הוספתי חצי מיכל שמנת מתוקה. יצא קרמי מדהים גם השכנים התפעלו תנסו.

באום ציפי

הכנתי לבנה באותו דרך ובסוף הוספתי חצי מיכל שמנת מתוקה. קיבל מרקם עשיר ומצהים ציפי

שרונה

היי ניקי
אפשר להכין בורקסים במילוי לבנה?

עדי

היי ניקי! בימים החמים צריך להכניס את החיתול עם הגבינה למקרר?

אלי

האם ניתן להקפיא את הלבנה ?
אחרת היא מעלה עובש לאחר מספר ימים.
מה עושים ?

עדי

היי ניקי! את מתכוונת למפת אלבד?