יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפינס מלוחים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב פשטידות

מאפינס כרובית טעימים ביותר

18 מאי 2016
(Visited 39,535 times, 16 visits today)
מאפינס כרובית טעימים ביותר

מאפינס כרובית טעימים ביותר

מאפינס כרובית טעימים ביותר, אני אוהבת לאכול מאפינס כאלה טעימים, בזמן האחרון אני מכינה אותם המון הם פשוט נחטפים אחד אחרי השני והם עוברים נהדר הקפאה, שווים.

20 יחידות

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
בצל גדול קצוץ
כפית שום כתוש
3 ביצים
5 כפות יפות של קמח
חצי כפית א. אפייה
קוטג’
70 ג’ גבינה צהובה מגוררת
70 ג’ מוצרלה מגורדת
כף א. מרק / כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לשים במחבת כ 4 – 5 כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבצל שקוף ולהוריד מהאש.

2. לבשל את הכרובית במים רותחים כ 15 דקות עד שהיא רכה אבל לא מאוד שתישאר קצת פריכות.

3. לקצו את הכרובית גס / חתיכות קטנות ולערבב את כל המצרכים.

4. לשמן את השקעים ולמלא כמעט עד הסוף.

5. לחמם את התנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מקבלים צבע יפה והם יציבים.

גולשים מכינים וממליצים:

מוניה: “היכנתי את המתכון לחולה צליאק אז החלפתי את הקמח בקמח רב תכליתי ללא גלוטן ויצא מעולה.
תודה על המתכון המצוין”

הרשם
עדכן
75 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר להכין כפשטידה ?

יאמי
מכינה שבוע הבא

אפשר לשלב כף קמח עדשים במקום כף אחת של קמח?

אם אין לי קוטג במה אפשר להמיר?
ריקוטה הולך?

הי ניקי
מתאים לדעתך לשים חצי כרובית, חצי ברוקולי?

היי ניקי,
אפשר להכין את זה עם פתיתי כרובית של סנפרוסט?

יש לך מתכון למאפינס ללא גבינות?