יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות חלות ולחמניות מאפים מתכונים לראש השנה

חלת לחמניות אישית

2 אוקטובר 2016
(Visited 7,489 times, 1 visits today)
חלת לחמניות אישית

חלת לחמניות אישית

חלת לחמניות אישית, רציתי להכין חלה מפנקת אבל אישית ולא רציתי להכין לחמניות רציתי משהו מיוחד. התוצאה הסופית נהדרת החלות יצאו מקסים.

4 חלות אישיות

מרכיבים:

קילו קמח לבן רגיל
שקית שמרים טריים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפיות גדושות מלח
180 מ”ל שמן (2/3 כוס)
460 מ”ל מים (2 כוסות פחות כף)

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • שוקו של פעם – מתכון לשוקו אליפות!

    זה בדיוק הזמן לשוקו קר ומפנק, איך התאים לי לפנק את אביב עם השוקו שהוא הכי אוהב.
    החלטתי להשקיע הפעם חיזקתי את טעם השוקו עם שוקולד שיוסיף טעם משובח! השוקו הזה פינוק אמיתי ואני חייבת לומר שזה לא רק לילדים אני מכירה גם מבוגרם שאוהבים אותו 🙂
    אפשר להתאים אותו לעונות השנה, בחורף להגיש אותו חם מתחת לשמיכת הפוך ובקיץ לשתות אותו קר.
    יש לי רק דבר אחד לומר תפסיקו לקנות שוקו תנסו להכין בבית אני בטוחה שתופתעו יוצא שוקו מושלם! הגשתי עם עוגיות חמאה ליד והתמוגגנו מכל טעימה.
    אני אספר לכם קוריוז הצלחתי למצוא בקבוקים קטנים מפלסטיק הכנתי מראש מילאתי את הבקבוקים ושמתי במקרר, לפני השתייה לתת ניעור טוב ולהנות משוקו יאמי אפילו יצא זול יותר להכין בבית שזה בונוס לא רע בכלל 🙂

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר, להפעיל במהירות נמוכה עד שיש בצק חלק ונוח. לשמן קערה לשים את הבצק לכסות ולהתפיח כשעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 24 חתיכות מעט לעגל, בעזרת מערוך לרדד כל בצק לעיגול, לאסוף את הקצוות וליצור כדור. מי שאין לו חשק לרידוד שפשוט ייצור כדורים.

3. בכל תבנית לשים 6 כדורים לא צמודים שיהיה מעט מרחק. להתפיח כ 20 דקות, העיגולים מכפילים את הנפח. אין צורך לשמן את התבניות.

4. לטרוף ביצה וכפית סילאן ולהבריש את הלחמניות. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש. לאפות את הלחמניות כ 20 – 25 דקות או שהן מקבלות צבע זהוב יפה.

חלת לחמניות אישיתחלת לחמניות אישיתחלת לחמניות אישית

חלת לחמניות אישיתחלת לחמניות אישיתחלת לחמניות אישית

גולשים מכינים וממליצים:

נוניב : “הכנתי מקמח מלא 70% הוספתי מים עד שהבצק היה נעים מאוד ורך לעבודה .
בחיים לא יצאה לי חלה כ”כ טעימה.
מודה לה’ שזכיתי להכיר את האתר שלך.”

רבקה : “הכנתי את החלות האלה לכבוד שבת ויצא פשוט טעיםםם כולם לא הפסיקו להחמיא. תודה רבה תבורכי”

הרשם
עדכן
55 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
למשלוח מנות בא לי להכין את החלות האישיות המדהימות שלך..מתחשק לי למלא את החלה בגבינות..האם יצליח? ואם כן איזה מילוי את ממליצה וכמויות?

האם הבצק הזה מתאים ללחמניות המבורגר? אם לא, אשמח על המלצה מה כן מתאים, תודה!

שקית שמרים? שלמה????????

תודה

שכחתי סליחה חחחח
האם אפשר שמרים יבשים??

מה לומר לך…. את אלופה . מלבד זאת, רוצה להחמיא לך על המהירות שאת עונה…ישר כוח!

היי ניקי,
מתכון מעולללה שתמיד מצליח!
שאלה קטנה, במידה ואני לא רוצה שהחלה תהיה מתוקה אפשר פשוט לא להוסיף סוכר?