כיסונים ממולאים בטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה, כל פעם שמתחשק לי לפנק את המשפחה עם משהו טעים אני פונה לבצק הזה. אני משחק איתו המון במטבח עם מילויים שונים והתוצאה פשוט מושלמת. זה מאפה רך שכיף לתת לו ביס.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח
שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
בטטה גדולה
2 בצלים קצוצים דק
כפית מלח

שידרוגים :
אופציות חלביות – להוסיף לבטטה 50 ג’ גבינה בולגרית וגבינה צהובה מגורדת.
להחליף את הבטטה ב 3 תפוחי אדמה.

מילויים נוספים:
תרד, פטריות, פיצה, ירקות מוקפצים


הכנות:

  1. 1. הכנת המילוי: להרתיח סיר עם מים לקלף את הבטטה ולבשל עד שהיא רכה ולמעוך, בינתיים לחמם מחבת עם שתי כפות שמן ולטגן עד שהבצל מזהיב להוסיף לבטטה ולהמליח

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד אותם לבצק חלק ורך. להעביר את הבצק לקערה משומנת ולתת לו לנוח כ 30 דקות.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ודק, בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. במרכז כל עיגול להניח כפית מהמילוי ולסגור לכיסון, דרך קלה לסגור זה להדק עם מזלג את הקצוות. לסדר את כל הכיסונים בתבנית.

4. להתפיח כ 10 דקות, להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

5. בזמן שהכיסונים תופחים להדליק את התנור על 180 מעלות. לאפות כ 15 – 20 דקות, הכיסונים מזהיבים.

ניתן להקפיא

24248 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

בצק מולטי במילוי בטטה

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

דקלוש : ניקי יקרה!
יצא מ-ד-ה-י-ם-!
טעים ברמות! כמו כל המתכונים השווים שלך!
תודה!!!

קרן : “ניקי פשוט אליפות!!! כמו כל המתכונים שלך. עשיתי כמות כפולה עם מילוי גבינות וחלק מילוי פיצה. הילדים טרפו והכל התחסל במהירות. הצטערתי שלא שילשתי כמויות.”

אפרת : “אליפות,
עשיתי השבוע יצא פשוט מווווושלם!!! הכל נחטף.
מתכננת להכיון כמות מרובעת למסיבת חנוכה.
תודה רבה רבה!”

שרית: “הכנתי עם טונה, בצל מטוגן ופפריקה – יצא מעולה!!!
תודה רבה על המתכונים הנפלאים והטעימים.”

רות : “ניסיתי המון מתכונים וזה המתכון המנצח!!
ממש טעים”


40
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

הכנתי לערב חנוכה משפחתי והכל נחטף.
אם אני רוצה להכין ולהקפיא. כדאי להקפיא לפני אפייה או אחרי?

סיון

שלום!
א. כמה שמרים יבשים צריך לשים? אין לי טריים
ב. יש לי תרד..ומחפשת מילוי עם תרד פרווה- חשבתי לטגן בצל עם התרד ולהוסיף פירה תפו”א..זה נשמע טוב? או שיש לך רעיון אחר?
ממש אשמח

ג.300גרם קמח זה בערך…?
וכמה המיים בכוסות? יש לי כוס זכוכית סטנדטית של 240
וחד פעמי

ד. זה יהיה טעים אחרי חימום על הפלטה?רוצה להכין לסעודה שלישית

תודה רבה
אתר מעולה ושימושי

תמי

תודה ניקי,
אני רוצה להכין בבוקר עד שלב האפייה לשמור במקרר ולאפות בערב לפני הארוחה, אפשרי ?

לידור

תודה על מתכון מושלם וטעים שכחתי לשים שמן בתערובת של הבצק וזה עדיין יצא מושלם

שלומצי

בוקר טוב ניקי.
האם אפשר להכין גם בתבנית כפשטידה ? – איך ?

שמרית

הי ניקי יקרה – אפשר להחליף את השמרים הטריים ביבשים??