כיסונים ממולאים בטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה, כל פעם שמתחשק לי לפנק את המשפחה עם משהו טעים אני פונה לבצק הזה. אני משחק איתו המון במטבח עם מילויים שונים והתוצאה פשוט מושלמת. זה מאפה רך שכיף לתת לו ביס.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח
שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
בטטה גדולה
2 בצלים קצוצים דק
כפית מלח

שידרוגים :
אופציות חלביות – להוסיף לבטטה 50 ג’ גבינה בולגרית וגבינה צהובה מגורדת.
להחליף את הבטטה ב 3 תפוחי אדמה.

מילויים נוספים:
תרד, פטריות, פיצה, ירקות מוקפצים

הכנות:

  1. 1. הכנת המילוי: להרתיח סיר עם מים לקלף את הבטטה ולבשל עד שהיא רכה ולמעוך, בינתיים לחמם מחבת עם שתי כפות שמן ולטגן עד שהבצל מזהיב להוסיף לבטטה ולהמליח

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד אותם לבצק חלק ורך. להעביר את הבצק לקערה משומנת ולתת לו לנוח כ 30 דקות.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ודק, בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. במרכז כל עיגול להניח כפית מהמילוי ולסגור לכיסון, דרך קלה לסגור זה להדק עם מזלג את הקצוות. לסדר את כל הכיסונים בתבנית.

4. להתפיח כ 10 דקות, להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

5. בזמן שהכיסונים תופחים להדליק את התנור על 180 מעלות. לאפות כ 15 – 20 דקות, הכיסונים מזהיבים.

ניתן להקפיא

49615 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

בצק מולטי במילוי בטטה

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

דקלוש : ניקי יקרה!
יצא מ-ד-ה-י-ם-!
טעים ברמות! כמו כל המתכונים השווים שלך!
תודה!!!

קרן : “ניקי פשוט אליפות!!! כמו כל המתכונים שלך. עשיתי כמות כפולה עם מילוי גבינות וחלק מילוי פיצה. הילדים טרפו והכל התחסל במהירות. הצטערתי שלא שילשתי כמויות.”

אפרת : “אליפות,
עשיתי השבוע יצא פשוט מווווושלם!!! הכל נחטף.
מתכננת להכיון כמות מרובעת למסיבת חנוכה.
תודה רבה רבה!”

שרית: “הכנתי עם טונה, בצל מטוגן ופפריקה – יצא מעולה!!!
תודה רבה על המתכונים הנפלאים והטעימים.”

רות : “ניסיתי המון מתכונים וזה המתכון המנצח!!
ממש טעים”

107
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת:)

עשיתי חצי במילוי בטטה וחצי במילוי פטריות. המילוי בטטה טעים מאוד.
יש להקפיד לרדד דק, כדי שהמלית תהיה יותר דומיננטית.

פולי

זה טעים עם כל מילוי שאני עושה. אני מאוהבת במתכון הזה!

רתם

ניקי, יצא מעולה. בעלי והבנות מאוהבות בך.

עירית

בוקר טוב,
אם רוצה להשתמש בשמרים יבשים, כמה לשים?

1 6 7 8