יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות

כיסונים ממולאים בטטה

22 יולי 2016
(Visited 41,981 times, 5 visits today)
כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה, כל פעם שמתחשק לי לפנק את המשפחה עם משהו טעים אני פונה לבצק הזה. אני משחקת איתו המון במטבח עם מילויים שונים והתוצאה פשוט מושלמת. זה מאפה רך שכיף לתת לו ביס.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג' קמח
שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמימים / נעימים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
בטטה גדולה
2 בצלים קצוצים דק
כפית מלח

שידרוגים :
אופציות חלביות – להוסיף לבטטה 50 ג' גבינה בולגרית וגבינה צהובה מגורדת.
להחליף את הבטטה ב 3 תפוחי אדמה.

מילויים נוספים:
תרד, פטריות, פיצה, ירקות מוקפצים

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

  1. 1. הכנת המילוי: להרתיח סיר עם מים לקלף את הבטטה ולבשל עד שהיא רכה ולמעוך, בינתיים לחמם מחבת עם שתי כפות שמן ולטגן עד שהבצל מזהיב להוסיף לבטטה ולהמליח

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד אותם לבצק חלק ורך. להעביר את הבצק לקערה משומנת ולתת לו לנוח כ 30 דקות.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ודק, בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. במרכז כל עיגול להניח כפית מהמילוי ולסגור לכיסון, דרך קלה לסגור זה להדק עם מזלג את הקצוות. לסדר את כל הכיסונים בתבנית.

4. להתפיח כ 10 דקות, להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

5. בזמן שהכיסונים תופחים להדליק את התנור על 180 מעלות. לאפות כ 15 – 20 דקות, הכיסונים מזהיבים.

ניתן להקפיא

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

דקלוש : ניקי יקרה!
יצא מ-ד-ה-י-ם-!
טעים ברמות! כמו כל המתכונים השווים שלך!
תודה!!!

קרן : "ניקי פשוט אליפות!!! כמו כל המתכונים שלך. עשיתי כמות כפולה עם מילוי גבינות וחלק מילוי פיצה. הילדים טרפו והכל התחסל במהירות. הצטערתי שלא שילשתי כמויות."

אפרת : "אליפות,
עשיתי השבוע יצא פשוט מווווושלם!!! הכל נחטף.
מתכננת להכיון כמות מרובעת למסיבת חנוכה.
תודה רבה רבה!"

שרית: "הכנתי עם טונה, בצל מטוגן ופפריקה – יצא מעולה!!!
תודה רבה על המתכונים הנפלאים והטעימים."

רות : "ניסיתי המון מתכונים וזה המתכון המנצח!!
ממש טעים"

הרשם
עדכן
170 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר שמרים יבשים

היי רציתי לדעת כמות של קמח הכוסות ושל השמרים יבשים . תודה

נראה מעולה אשמח לאותו מתכון בדיוק על 2ילו קמח וכמות שמרים מדוייקת

היי ניקי יקרה,
אוהבת מאוד להכין את המתכון הזה.
רוצה להכין לשבת.
במידה ואכין 3 ימים לפני, עדיף לשמור בהקפאה או במקרר?
יהיה טעים באותה מידה?
תודה

אפשר לעשות במילוי פירה?

הי ניקי יקרה
עשיתי אותם והם יצאו פשוט טעימים ומרשימים
בחיים לא האמנתי שאוכל לעשות כאלה דברים מיוחדים.
בזכותך!!!! ותודה על כל המתכונים הטעימים, אני לא מפסיקה לחפור כאן ואני כבר מתלבטת מה הכי כדאי לשמור במועדפים….. בקיצור, פשוט כיף גדול!!!!

לא יצא לי טוב… כמעט כל הכיסונים נפתחו באפייה, וחלק גם לפני זה, בהתפחה. המילוי קצת רטוב כככה שאם אפילו טיפה ממנו נוגע בשוליים של הבצק הכיסון לא נסגר. כמו כן נשאר לי המון מילוי ללא שימוש.