כיסונים ממולאים בטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה, כל פעם שמתחשק לי לפנק את המשפחה עם משהו טעים אני פונה לבצק הזה. אני משחק איתו המון במטבח עם מילויים שונים והתוצאה פשוט מושלמת. זה מאפה רך שכיף לתת לו ביס.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח
שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמימים / נעימים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
בטטה גדולה
2 בצלים קצוצים דק
כפית מלח

שידרוגים :
אופציות חלביות – להוסיף לבטטה 50 ג’ גבינה בולגרית וגבינה צהובה מגורדת.
להחליף את הבטטה ב 3 תפוחי אדמה.

מילויים נוספים:
תרד, פטריות, פיצה, ירקות מוקפצים

הכנות:

  1. 1. הכנת המילוי: להרתיח סיר עם מים לקלף את הבטטה ולבשל עד שהיא רכה ולמעוך, בינתיים לחמם מחבת עם שתי כפות שמן ולטגן עד שהבצל מזהיב להוסיף לבטטה ולהמליח

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד אותם לבצק חלק ורך. להעביר את הבצק לקערה משומנת ולתת לו לנוח כ 30 דקות.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ודק, בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. במרכז כל עיגול להניח כפית מהמילוי ולסגור לכיסון, דרך קלה לסגור זה להדק עם מזלג את הקצוות. לסדר את כל הכיסונים בתבנית.

4. להתפיח כ 10 דקות, להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

5. בזמן שהכיסונים תופחים להדליק את התנור על 180 מעלות. לאפות כ 15 – 20 דקות, הכיסונים מזהיבים.

ניתן להקפיא

54412 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

בצק מולטי במילוי בטטה

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

דקלוש : ניקי יקרה!
יצא מ-ד-ה-י-ם-!
טעים ברמות! כמו כל המתכונים השווים שלך!
תודה!!!

קרן : “ניקי פשוט אליפות!!! כמו כל המתכונים שלך. עשיתי כמות כפולה עם מילוי גבינות וחלק מילוי פיצה. הילדים טרפו והכל התחסל במהירות. הצטערתי שלא שילשתי כמויות.”

אפרת : “אליפות,
עשיתי השבוע יצא פשוט מווווושלם!!! הכל נחטף.
מתכננת להכיון כמות מרובעת למסיבת חנוכה.
תודה רבה רבה!”

שרית: “הכנתי עם טונה, בצל מטוגן ופפריקה – יצא מעולה!!!
תודה רבה על המתכונים הנפלאים והטעימים.”

רות : “ניסיתי המון מתכונים וזה המתכון המנצח!!
ממש טעים”

124
תגובות

  הרשם  
עדכן
אברי

פשוט מעולה!!!- אין מילים! יצאו יותר מ-20 כיסונים ( נראה לי שהכוס לעיגולים היתה קצת קטנה). בטטה זה לא תמיד הירק הכי נחטף- אבל הכל נעלם….
עשינו גם את מילוי הפטריות והבצל שקיבל ביקורת טובה מאוד ( בשניהם הקטנתי את כמות הבצל בחצי) רק שלו יש קצת בעיית רטיבות וקשה לסגור את הכיסון.
לטובת הבת שלא נוגעת בבצל המצאנו מילוי גבינה מפטה ומוצרלה בשילוב עירית זעתר ופלפל שחור גרוס, וגם הוא קיבל לביקורת טובה..

אוהבת לאפות בזכות ניקי

הבצק יצא נפלא אבל הוא נאפה על חום נמוך מדי (170 מעלות). המשכתי על חום יותר גבוה והוא יצא פריך מדי. שאר הבצק נאפה ב-180 מעלות ויצא פריך מדי. איזה חום לאפות בטוסטר אובן?

אוהבת לאפות בזכות ניקי

מים- פושרים, לא רותחים?
אני ממליצה להוסיף את ההמרה לשמרים יבשים ולתקן למים פושרים

אוהבת לאפות בזכות ניקי

כמה כפות שמרים יבשים?

1 7 8 9