כיסונים ממולאים בטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה, כל פעם שמתחשק לי לפנק את המשפחה עם משהו טעים אני פונה לבצק הזה. אני משחק איתו המון במטבח עם מילויים שונים והתוצאה פשוט מושלמת. זה מאפה רך שכיף לתת לו ביס.

20 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח
שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמימים / נעימים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
בטטה גדולה
2 בצלים קצוצים דק
כפית מלח

שידרוגים :
אופציות חלביות – להוסיף לבטטה 50 ג’ גבינה בולגרית וגבינה צהובה מגורדת.
להחליף את הבטטה ב 3 תפוחי אדמה.

מילויים נוספים:
תרד, פטריות, פיצה, ירקות מוקפצים

הכנות:

  1. 1. הכנת המילוי: להרתיח סיר עם מים לקלף את הבטטה ולבשל עד שהיא רכה ולמעוך, בינתיים לחמם מחבת עם שתי כפות שמן ולטגן עד שהבצל מזהיב להוסיף לבטטה ולהמליח

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד אותם לבצק חלק ורך. להעביר את הבצק לקערה משומנת ולתת לו לנוח כ 30 דקות.

3. לרדד את הבצק לעלה גדול ודק, בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. במרכז כל עיגול להניח כפית מהמילוי ולסגור לכיסון, דרך קלה לסגור זה להדק עם מזלג את הקצוות. לסדר את כל הכיסונים בתבנית.

4. להתפיח כ 10 דקות, להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

5. בזמן שהכיסונים תופחים להדליק את התנור על 180 מעלות. לאפות כ 15 – 20 דקות, הכיסונים מזהיבים.

ניתן להקפיא

54378 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כיסונים ממולאים בטטה

כיסונים ממולאים בטטה

בצק מולטי במילוי בטטה

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

דקלוש : ניקי יקרה!
יצא מ-ד-ה-י-ם-!
טעים ברמות! כמו כל המתכונים השווים שלך!
תודה!!!

קרן : “ניקי פשוט אליפות!!! כמו כל המתכונים שלך. עשיתי כמות כפולה עם מילוי גבינות וחלק מילוי פיצה. הילדים טרפו והכל התחסל במהירות. הצטערתי שלא שילשתי כמויות.”

אפרת : “אליפות,
עשיתי השבוע יצא פשוט מווווושלם!!! הכל נחטף.
מתכננת להכיון כמות מרובעת למסיבת חנוכה.
תודה רבה רבה!”

שרית: “הכנתי עם טונה, בצל מטוגן ופפריקה – יצא מעולה!!!
תודה רבה על המתכונים הנפלאים והטעימים.”

רות : “ניסיתי המון מתכונים וזה המתכון המנצח!!
ממש טעים”

124
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירון

שלום ניקי
אני באמצע ההכנה והבצק לא תופח כבר הרבה זמן
השתמשתי בקמח שמרים של אסם ושאר המרכיבים שרשמת לבצק.כנראה זהלא טוב
האם לנסות להכין עם הבצ שלא תפח או לזרוק?

אפוש

ניקי שלום
הכנתי את הכיסונים האלו ויצא מושלם…תודה על מתכון מעולה!
רציתי לדעת אם ניתן למלא רק בגבינות (גבנצ, פטה…)
או אם יש באתר מתכון עם בצק קל להכנה במילוי גבינות, אשמח מאוד !
שבת שלום 🙂

עזרי

עם אפשר גם למלא גם בשר טחון, או גבינה?

ליטל

היי ניקי
שתי שאלות האם הכיסונים יוצאים פריכים או רכים?
מה הכמות בבקשה לחצי קילו קמח?

תמר

ניקי אשמח לדעת כיצד להמיר את השמרים הטריים לשירים יבשים,
והאם אפשר להמיר חצי מהקמח לכוסמין

רחלי

כמה זה 160 מ”ל מים בכוסות?

לידיה

אך להפשיר אחרי ההקפאה והאפיה?