פסטה ברוטב רוזה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב רוזה

פסטה ברוטב רוזה

אני אוהבת את הרוטב הזה זה אחד הרטבים הכי טובים לפסטה, שילוב של שמנת ועגבניות זה שילוב מנצח.
יש את המתכון לעצלנים באתר כשאין עגבניות אז הולכים על מה יש ויש את הרוטב המדהים הזה.
אחרי שאני מכינה אותו אני לא מבינה למה צריך פסטה תנו לי כף ואני אוכלת אותו ככה.

מרכיבים:

בצל גדול
2 שיני שום
5 עגבניות
250 מ”ל שמנת לבישול
קופסת רסק עגבניות קטנה (100 ג`)
כוס וחצי מים
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

להגשה:
לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת , פרמזן, קצ’קבל מה שיש בבית

הכנות:

1. לשים במחבת חמה שלוש כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולהוסיף לטיגון לטגן עד שמזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון תוך כדי.

2. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף למחבת יחד עם הרסק, מים סוכר ולתבל, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה בינונית מידי פעם לבחוש.

3. להעביר את הרוטב למעבד מזון לטחון גס ולהחזיר למחבת להוסיף את השמנת לבישול קצר ולהוריד מהאש.

4. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוסיף לרוטב דקה על האש תוך כדי ערבוב ולהגיש.

כדאי לדעת ש…
מי שלא טוחן את הרוטב כדאי מראש לחלוט את העגבניות ולקלף, את הרוטב ניתן להכין מראש ולשמור במקרר, אפשר להקפיא. אפשר לאכול את הרוטב כמו מרק מרוב שהוא טעים.

58416 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה ברוטב רוזה

גולשים מכינים וממליצים:

קטיה : וואו הרוטב יצא פשוט מדהים! ממש כמו במסעדה! תודה רבה מתכון מעולה! (:

מיטלי 1 : היי ניקי, הייתי חייבת לעדכן…. הרוטב יצא פשוט מדהים! מאוד קל להכנה וכ”כ טעים 🙂 שוב תודה על עוד מתכון מנצח!

229
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

המתכון הכי טוב אבר לפסטה עגבניות אני מכינה ושמה לי רוטב במקפיא ובכל פעם שבא לי על פסטה עגבניות-מפשירה ומכינה לי מנה,
ממש ממש תודה על המתכון המדהים!!!

רותי אורבן

היי ניקי יש עדיפות לפסטה או אפשרי כל פסטה?

Lea alamo

לא יודעת מה הייתי עושה בלי המתכונים שלך!!!!!

דבורה

הכנתי את המתכון הזה אולי 20 פעמים (לא הגזמתי)
יש לי בקביעות צנצנות בהקפאה של הרוטב, ובעלי מוכן לאכול את זה בכל הזדמנות.
היה איזה בוקר שישי שרציתי לגוון והכנתי משהו אחר, והוא שאל למה אין את הספגטי שלו…

ליטל

היי ניקי
אפשר להוסיף לפסטה הזאת ערמונים או פטריות זה מתאים?תודה מראש

1 13 14 15