פסטה ברוטב רוזה
אני אוהבת את הרוטב הזה זה אחד הרטבים הכי טובים לפסטה, שילוב של שמנת ועגבניות זה שילוב מנצח.
יש את המתכון לעצלנים באתר כשאין עגבניות אז הולכים על מה יש ויש את הרוטב המדהים הזה.
אחרי שאני מכינה אותו אני לא מבינה למה צריך פסטה תנו לי כף ואני אוכלת אותו ככה.
מרכיבים:
בצל גדול
2 שיני שום
5 עגבניות
250 מ"ל שמנת לבישול
קופסת רסק עגבניות קטנה (100 ג`)
כוס וחצי מים
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
להגשה:
לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת , פרמזן, קצ'קבל מה שיש בבית
הכנות:
1. לשים במחבת חמה שלוש כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולהוסיף לטיגון לטגן עד שמזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון תוך כדי.
2. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף למחבת יחד עם הרסק, מים סוכר ולתבל, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה בינונית מידי פעם לבחוש.
3. להעביר את הרוטב למעבד מזון לטחון גס ולהחזיר למחבת להוסיף את השמנת לבישול קצר ולהוריד מהאש.
4. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוסיף לרוטב דקה על האש תוך כדי ערבוב ולהגיש.
כדאי לדעת ש…
מי שלא טוחן את הרוטב כדאי מראש לחלוט את העגבניות ולקלף, את הרוטב ניתן להכין מראש ולשמור במקרר, אפשר להקפיא. אפשר לאכול את הרוטב כמו מרק מרוב שהוא טעים.
גולשים מכינים וממליצים:
קטיה : וואו הרוטב יצא פשוט מדהים! ממש כמו במסעדה! תודה רבה מתכון מעולה! (:
מיטלי 1 : היי ניקי, הייתי חייבת לעדכן…. הרוטב יצא פשוט מדהים! מאוד קל להכנה וכ"כ טעים 🙂 שוב תודה על עוד מתכון מנצח!