יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני פסטה מתכונים לשבועות שבועות

פסטה ברוטב רוזה

1 יולי 2012
(Visited 68,845 times, 6 visits today)
פסטה ברוטב רוזה

פסטה ברוטב רוזה

אני אוהבת את הרוטב הזה זה אחד הרטבים הכי טובים לפסטה, שילוב של שמנת ועגבניות זה שילוב מנצח.
יש את המתכון לעצלנים באתר כשאין עגבניות אז הולכים על מה יש ויש את הרוטב המדהים הזה.
אחרי שאני מכינה אותו אני לא מבינה למה צריך פסטה תנו לי כף ואני אוכלת אותו ככה.

מרכיבים:

בצל גדול
2 שיני שום
5 עגבניות
250 מ”ל שמנת לבישול
קופסת רסק עגבניות קטנה (100 ג`)
כוס וחצי מים
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

להגשה:
לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת , פרמזן, קצ’קבל מה שיש בבית

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

הכנות:

1. לשים במחבת חמה שלוש כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולהוסיף לטיגון לטגן עד שמזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון תוך כדי.

2. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף למחבת יחד עם הרסק, מים סוכר ולתבל, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה בינונית מידי פעם לבחוש.

3. להעביר את הרוטב למעבד מזון לטחון גס ולהחזיר למחבת להוסיף את השמנת לבישול קצר ולהוריד מהאש.

4. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוסיף לרוטב דקה על האש תוך כדי ערבוב ולהגיש.

כדאי לדעת ש…
מי שלא טוחן את הרוטב כדאי מראש לחלוט את העגבניות ולקלף, את הרוטב ניתן להכין מראש ולשמור במקרר, אפשר להקפיא. אפשר לאכול את הרוטב כמו מרק מרוב שהוא טעים.

פסטה ברוטב רוזה

גולשים מכינים וממליצים:

קטיה : וואו הרוטב יצא פשוט מדהים! ממש כמו במסעדה! תודה רבה מתכון מעולה! (:

מיטלי 1 : היי ניקי, הייתי חייבת לעדכן…. הרוטב יצא פשוט מדהים! מאוד קל להכנה וכ”כ טעים 🙂 שוב תודה על עוד מתכון מנצח!

הרשם
עדכן
247 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, האלימה של הרוטב משמעותית לטעם?

היי ניקי .
להשתמש בשמן רגיל או זית?

היי, אפשר להמיר את העגבניות למשומרות? ואם כן באיזה כמות?

יש איזשהו סיכוי להכין את זה בלי רסק עגבניות? נגמר לנו בבית…
במה אפשר להחליף?

היי ניקי
אפשרי להשתמש בעגבניות מרוסקות?והאם יש צורך לטחון?

ניקי כל מתכון שלך יותר טעים מקודמו. תודהעל הכל.
לגבי המכון הנ”ל מה כמות הפסטה?

המתכון הכי טוב אבר לפסטה עגבניות אני מכינה ושמה לי רוטב במקפיא ובכל פעם שבא לי על פסטה עגבניות-מפשירה ומכינה לי מנה,
ממש ממש תודה על המתכון המדהים!!!