קרואסון גבינה צהובה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרואסון גבינה צהובה

קרואסון גבינה צהובה

איזה מהירות הקטנים האלה נחטפים, הגבינה צהובה מורגשת ביס. תוסיפו ערימת ירקות ליד ואיזה כיף לחסל את הקרואסונים האלה. תתכוננו להנות הם נהדרים.

25 קרואסונים

מרכיבים:

3 כוסות קמח
חצי שקית שמריים טריים
כף שטוחה סוכר
כפית גדושה מלח
100 ג’ חמאה רכה
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
100 ג’ שמנת חמוצה
חצי כוס חלב

הכנות:

1 לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. ליצור קרואסונים להתפיח כ 20 דקות, להבריש עם ביצה.

3. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

22662 צפיות 164 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קרואסון גבינה צהובהקרואסון גבינה צהובהקרואסון גבינה צהובה

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “פשוט מעולה!!אין מילים איך שהנגלה הראשונה יצאה היא כבר נגמרה!!”

חגית: “ניקי, מה ההיינו עושים בלעדיך?! את מכניסה לנו כל הזמן מטעמים טעימים.
מומלץ להכפיל כמות!”

יעל : “תודה ניקי, יצא מדהים !! הכל התחסל צ’יק צ’ק, מזל שלא הכנתי יותר, כי לא היינו יכולים לעבור בדלת…..”

tiptip : “הי ניקי, תודה על מתכון מדהים.
הכנתי את הקרואסונים כבר פעמיים, כאשר בפעם השניה שדרגתי והוספתי לפני הגלגול קוביית שוקולד לקבלת טעמים מלוח עם הפתעה של מתוק. יצא מדהים!”

שלומית : “אתמול הכנתי ויצא רך וטעים. הבצק אליפות!”

84
תגובות

  הרשם  
עדכן
יראת

היי ניקי,
יש אפשרות להשתמש בקמח שמרים?

הובי

מתי לשים את הצהובה ואיפה החמאה וכו..

אוסנת

ניקי… כל הכבוד איזה מתכון נפלא…! האם יש לך רעיון (או יכולה להפנות אותי) למתכון זהה רק בלי שמרים (מיועד לאדם שרגיש לשמרים, אך לא לגלוטן) אשמח אם תוכלי לתת לי רעיון

שרון

שלום ניקי, לרגישים ללקטוז במה ניתן להחליף את הקוטג’ ?

שרה

יצא ליגה!!

1 3 4 5