קרואסון גבינה צהובה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרואסון גבינה צהובה

קרואסון גבינה צהובה

איזה מהירות הקטנים האלה נחטפים, הגבינה צהובה מורגשת ביס. תוסיפו ערימת ירקות ליד ואיזה כיף לחסל את הקרואסונים האלה. תתכוננו להנות הם נהדרים.

25 קרואסונים

מרכיבים:

3 כוסות קמח
חצי שקית שמריים טריים
כף שטוחה סוכר
כפית גדושה מלח
100 ג’ חמאה רכה
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
100 ג’ שמנת חמוצה
חצי כוס חלב


הכנות:

1 לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. ליצור קרואסונים להתפיח כ 20 דקות, להבריש עם ביצה.

3. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

8877 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קרואסון גבינה צהובהקרואסון גבינה צהובהקרואסון גבינה צהובה

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “פשוט מעולה!!אין מילים איך שהנגלה הראשונה יצאה היא כבר נגמרה!!”

חגית: “ניקי, מה ההיינו עושים בלעדיך?! את מכניסה לנו כל הזמן מטעמים טעימים.
מומלץ להכפיל כמות!”

יעל : “תודה ניקי, יצא מדהים !! הכל התחסל צ’יק צ’ק, מזל שלא הכנתי יותר, כי לא היינו יכולים לעבור בדלת…..”

tiptip : “הי ניקי, תודה על מתכון מדהים.
הכנתי את הקרואסונים כבר פעמיים, כאשר בפעם השניה שדרגתי והוספתי לפני הגלגול קוביית שוקולד לקבלת טעמים מלוח עם הפתעה של מתוק. יצא מדהים!”

אסנת : “ניקי יקרה רציתי להגיד לך שהכנתי את הכרובית ברוטב והיא יצאה מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל מתכון שלך אם זה אפיה או מאכלים אליפות . תודה רבה לך מעומק ה”

שלומית : “אתמול הכנתי ויצא רך וטעים. הבצק אליפות!”


55
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

הי ניקי,
תודה על המתכונים המעולים,
על איזה חום צריך להיות התנור?
תודה ושבוע נהדר

שירה

הי ניקי
ראשית תודה על התשובה המהירה.
השארתי לילה במקרר ולא נראה שמי יודע מה תפח.
האם לתת לזה להמשיל לתפוח בחוץ עד הכפלת הנפח?

שירה

הי ניקי היקרה
האם ניתן להחליף את השמנת החמוצה בקוטג ולא תפגם התוצאה? במידה שכן, אותה כמות?

עדי

אפשר להוסיף גבינה מלוחה? אם כן כמה?

ליטל מאיסי

היי ניקי,
מצטרפת למחמאות הרבות שאת מקבלת , ובמילה אחת מדהים , טעים וכל מתכון יוצא מעולה .
השאלה שלי במילה ” לעבד ” זה הכוונה מיקסר או אפשר גם ללוש ביד?

טלילה

בוקר טוב ניקי,
אני מעונינת לעשות כמות של קילו קמח שמרים. בכמה להכפיל את שאר המוצרים?
תודה