קרואסון גבינה צהובה
איזה מהירות הקטנים האלה נחטפים, הגבינה צהובה מורגשת ביס. תוסיפו ערימת ירקות ליד ואיזה כיף לחסל את הקרואסונים האלה. תתכוננו להנות הם נהדרים.
25 קרואסונים
מרכיבים:
3 כוסות קמח
חצי שקית שמריים טריים
כף שטוחה סוכר
כפית גדושה מלח
100 ג' חמאה רכה
100 ג' גבינה צהובה מגורדת
100 ג' שמנת חמוצה
חצי כוס חלב
הכנות:
1 לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.
2. ליצור קרואסונים להתפיח כ 20 דקות, להבריש עם ביצה.
3. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.
גולשים מכינים וממליצים:
שיר : "פשוט מעולה!!אין מילים איך שהנגלה הראשונה יצאה היא כבר נגמרה!!"
חגית: "ניקי, מה ההיינו עושים בלעדיך?! את מכניסה לנו כל הזמן מטעמים טעימים.
מומלץ להכפיל כמות!"
יעל : "תודה ניקי, יצא מדהים !! הכל התחסל צ'יק צ'ק, מזל שלא הכנתי יותר, כי לא היינו יכולים לעבור בדלת….."
tiptip : "הי ניקי, תודה על מתכון מדהים.
הכנתי את הקרואסונים כבר פעמיים, כאשר בפעם השניה שדרגתי והוספתי לפני הגלגול קוביית שוקולד לקבלת טעמים מלוח עם הפתעה של מתוק. יצא מדהים!"
שלומית : "אתמול הכנתי ויצא רך וטעים. הבצק אליפות!"