קרואסון גבינה צהובה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרואסון גבינה צהובה

קרואסון גבינה צהובה

איזה מהירות הקטנים האלה נחטפים, הגבינה צהובה מורגשת ביס. תוסיפו ערימת ירקות ליד ואיזה כיף לחסל את הקרואסונים האלה. תתכוננו להנות הם נהדרים.

25 קרואסונים

מרכיבים:

3 כוסות קמח
חצי שקית שמריים טריים
כף שטוחה סוכר
כפית גדושה מלח
100 ג’ חמאה רכה
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
100 ג’ שמנת חמוצה
חצי כוס חלב

הכנות:

1 לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. ליצור קרואסונים להתפיח כ 20 דקות, להבריש עם ביצה.

3. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

28933 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קרואסון גבינה צהובהקרואסון גבינה צהובהקרואסון גבינה צהובה

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “פשוט מעולה!!אין מילים איך שהנגלה הראשונה יצאה היא כבר נגמרה!!”

חגית: “ניקי, מה ההיינו עושים בלעדיך?! את מכניסה לנו כל הזמן מטעמים טעימים.
מומלץ להכפיל כמות!”

יעל : “תודה ניקי, יצא מדהים !! הכל התחסל צ’יק צ’ק, מזל שלא הכנתי יותר, כי לא היינו יכולים לעבור בדלת…..”

tiptip : “הי ניקי, תודה על מתכון מדהים.
הכנתי את הקרואסונים כבר פעמיים, כאשר בפעם השניה שדרגתי והוספתי לפני הגלגול קוביית שוקולד לקבלת טעמים מלוח עם הפתעה של מתוק. יצא מדהים!”

שלומית : “אתמול הכנתי ויצא רך וטעים. הבצק אליפות!”

103
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיוני מלכיה

ניתן להכין יום קודם את הבצק. ?

לודמי

אפשר עם שמרים יבשים? ואם כן איזו כמות?

שרונה

ניקי שלוםהאם ניתן להחליף את השמנת החמוצה במוצרלה מגורדת?

רונית

הכנתי, עכשיו יצאו מהתנור. טעימים אליפות! קלי קלות ויותר טעימים מבורקס. הבצק מלוח ופיקנטי במידה המתאימה והתוצאה נהדרת. תודה על עוד מתכון מעולה.

גילה

יצא מעולה
הנכד בן השש אמר- סבתא לא ידעתי שקורסון כזה קטן יכול להיות כזה טעים.
תודה

אילנה

היי ניקי אין לי שמרים טריים כמה שמרים יבשים צריך לשים? תודה

1 4 5 6