יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות

קרואסון גבינה צהובה

28 ינואר 2017
(Visited 39,977 times, 2 visits today)
קרואסון גבינה צהובה

קרואסון גבינה צהובה

איזה מהירות הקטנים האלה נחטפים, הגבינה צהובה מורגשת ביס. תוסיפו ערימת ירקות ליד ואיזה כיף לחסל את הקרואסונים האלה. תתכוננו להנות הם נהדרים.

25 קרואסונים

מרכיבים:

3 כוסות קמח
חצי שקית שמריים טריים
כף שטוחה סוכר
כפית גדושה מלח
100 ג’ חמאה רכה
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
100 ג’ שמנת חמוצה
חצי כוס חלב

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

הכנות:

1 לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.

2. ליצור קרואסונים להתפיח כ 20 דקות, להבריש עם ביצה.

3. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

קרואסון גבינה צהובהקרואסון גבינה צהובהקרואסון גבינה צהובה

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “פשוט מעולה!!אין מילים איך שהנגלה הראשונה יצאה היא כבר נגמרה!!”

חגית: “ניקי, מה ההיינו עושים בלעדיך?! את מכניסה לנו כל הזמן מטעמים טעימים.
מומלץ להכפיל כמות!”

יעל : “תודה ניקי, יצא מדהים !! הכל התחסל צ’יק צ’ק, מזל שלא הכנתי יותר, כי לא היינו יכולים לעבור בדלת…..”

tiptip : “הי ניקי, תודה על מתכון מדהים.
הכנתי את הקרואסונים כבר פעמיים, כאשר בפעם השניה שדרגתי והוספתי לפני הגלגול קוביית שוקולד לקבלת טעמים מלוח עם הפתעה של מתוק. יצא מדהים!”

שלומית : “אתמול הכנתי ויצא רך וטעים. הבצק אליפות!”

הרשם
עדכן
134 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי בוקר טוב, סליחה על השאלה….האם החלב צריך להיות חם (פושר)?

היוש בוקר טוב ..
רציתי לשאול.. כבר כמה ימים האפליקציה באייפון לא עובדת .. מחקתי אותה היום כדי להוריד מחדש ואני לא מוצאת אותה באפ סטור :((. מה הסיבה?

אפשר להכין עם שמרים טריים

שלום ניקי, כמה פרוסות גבינה זה 100 גרם? וכמה זמן לוקח לתפיחה?

תודה על המתכונים המעולים בשכותך התחלתי להעיז לנסות לבשל (:
כמה זה בכוסות 100 גרם צהובה וכמה זה 100 גרם שמנת (קניתי כוסות מדידה הקניה הבאה תהיה משקל )

היי ניקי בעקבות הקורונה התחלתי לבשל המתכונים שלך אליפות קלים וטעימים תודה
כמה זה בכוסות (יש לי כוסות מדידה) 100 גרם גבינה צהובה וכמה זה בשמנת החמוצה

היי
האם אפשר להמיר בשמן את החמאה? תודה