


קרואסון גבינה צהובה
איזה מהירות הקטנים האלה נחטפים, הגבינה צהובה מורגשת ביס. תוסיפו ערימת ירקות ליד ואיזה כיף לחסל את הקרואסונים האלה. תתכוננו להנות הם נהדרים.
25 קרואסונים
מרכיבים:
3 כוסות קמח
חצי שקית שמריים טריים
כף שטוחה סוכר
כפית גדושה מלח
100 ג’ חמאה רכה
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
100 ג’ שמנת חמוצה
חצי כוס חלב
הכנות:
1 לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.
2. ליצור קרואסונים להתפיח כ 20 דקות, להבריש עם ביצה.
3. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.
גולשים מכינים וממליצים:
שיר : “פשוט מעולה!!אין מילים איך שהנגלה הראשונה יצאה היא כבר נגמרה!!”
חגית: “ניקי, מה ההיינו עושים בלעדיך?! את מכניסה לנו כל הזמן מטעמים טעימים.
מומלץ להכפיל כמות!”
יעל : “תודה ניקי, יצא מדהים !! הכל התחסל צ’יק צ’ק, מזל שלא הכנתי יותר, כי לא היינו יכולים לעבור בדלת…..”
tiptip : “הי ניקי, תודה על מתכון מדהים.
הכנתי את הקרואסונים כבר פעמיים, כאשר בפעם השניה שדרגתי והוספתי לפני הגלגול קוביית שוקולד לקבלת טעמים מלוח עם הפתעה של מתוק. יצא מדהים!”
שלומית : “אתמול הכנתי ויצא רך וטעים. הבצק אליפות!”
טעמתי כמה פעמים כשחברה הכינה והיה מאוד מוצלח.ניסיתי ואכן טעים!!!בצק נוח לעבודהתודה
ניתן להכין יום קודם את הבצק. ?
אפשר עם שמרים יבשים? ואם כן איזו כמות?
ניקי שלוםהאם ניתן להחליף את השמנת החמוצה במוצרלה מגורדת?
הכנתי, עכשיו יצאו מהתנור. טעימים אליפות! קלי קלות ויותר טעימים מבורקס. הבצק מלוח ופיקנטי במידה המתאימה והתוצאה נהדרת. תודה על עוד מתכון מעולה.
יצא מעולה
הנכד בן השש אמר- סבתא לא ידעתי שקורסון כזה קטן יכול להיות כזה טעים.
תודה
היי ניקי אין לי שמרים טריים כמה שמרים יבשים צריך לשים? תודה