עוגיות שוקולד צ'יפס וגבינה
יש את העוגיות שוקולד צ'יפס המסורתיות שכולם מכירים ויש העוגיות שוקולד צ'יפס עם גבינה שדרוג מקסים לעוגיות ובעצם נולד מתכון חדש.
מרכיבים:
150 ג' חמאה מעט רכה
3/4 כוס סוכר
כפית סוכר וניל
350 ג' קמח רגיל (שתיים וחצי כוסות)
3 כפות אבקת שוקולית
חצי כוס שוקולד צ'יפס
גבינה:
350 ג' גבינה לבנה 9%
חצי כוס סוכר
ביצה
כף גדושה אבקת אינסטנט וניל
הכנות:
- 1. להקציף חמאה וסוכרים, להוסיף את שאר המצרכים את השוקולד צ'יפס להוסיף בסוף.
2. להרטיב את הידיים ולשטח 3/4 מהעיסה בתבנית את השאר להקפיא.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 15 דקות מראש, לאפות את הבצק כ 10 דקות.
4. בינתיים לערבב את מצרכי הגבינה, לשים את הגבינה על הבצק זה לא חייב להיות באופן שווה. להחזיר לתנור ולאפות כ 10 דקות.
5. לגרד את מה שנותר בהקפאה ולפזר על שכבת הגבינה, לאפות עוד 10 דקות או עד שהעוגה יציבה ופירורי העוגיות מוכנים.
6. לקרר לפחות כמה שעות.
גולשים מכינים וממליצים:
אביטל : "עוגה אליפות!
תודה רבה ניקי!!!"