פטריות ממולאות בטונה
פטריות ממולאות בטונה, עם נגיעה של גבינה צהובה, פינוק נהדר לבעל (לפעמים מגיע לו) ובכלל, בקושי הצלחתי לצלם כמה פעמים ביקשתי "חכה רגע, עוד שניה צילום אחד נו, תוך כמה דקות לא נותר כלום החיסולים הכי טובים.
מרכיבים:
פטריות חורש / פורטבלו
בצל קצוץ
50 ג' חמאה
קופסת טונה
2 כפות קטשופ
4 כפות פירורי לחם
פתיתי גבינה צהובה
ביצה
א. מרק
מלח – פלפל
הכנות:
1. לטגן בחמאה בצל, לקצוץ את רגלי הפטריות ולהוסיף לבצל. לערבב את שאר המצרכים (חוץ מהגבינה צהובה) כולל הבצל והפטריות למלא את כיפות הפטריות, לפזר גבינה צהובה.
2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. להמיס 20 ג' חמאה, להבריש בעדינות את הפטריות, לקראת הסוף להבריש שוב. סה"כ 15 דקות בתנור.
הערות:
כשמוציאים מהתנור להניח על נייר סופג.