פטריות ממולאות בטונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פטריות ממולאות בטונה

פטריות ממולאות בטונה, עם נגיעה של גבינה צהובה, פינוק נהדר לבעל (לפעמים מגיע לו)  ובכלל, בקושי הצלחתי לצלם כמה פעמים ביקשתי “חכה רגע, עוד שניה צילום אחד נו, תוך כמה דקות לא נותר כלום החיסולים הכי טובים.

מרכיבים:

פטריות חורש / פורטבלו
בצל קצוץ
50 ג’ חמאה
קופסת טונה
2 כפות קטשופ
4 כפות פירורי לחם
פתיתי גבינה צהובה
ביצה
א. מרק
מלח – פלפל

הכנות:

1. לטגן בחמאה בצל, לקצוץ את רגלי הפטריות ולהוסיף לבצל. לערבב את שאר המצרכים (חוץ מהגבינה צהובה) כולל הבצל והפטריות למלא את כיפות הפטריות, לפזר גבינה צהובה.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. להמיס 20 ג’ חמאה, להבריש בעדינות את הפטריות, לקראת הסוף להבריש שוב. סה”כ 15 דקות בתנור.

הערות:
כשמוציאים מהתנור להניח על נייר סופג.

8133 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות ממולאות בטונה

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

לא מוזכר טונה היכן זה?

ליטל

שלום,

אפשר במקום קופסת טונה להשתמש בדג טונה טחון?

חיה

מנה משגעת!! לא נשאר פירור.. באמת פינוק לבעל

הודיה

היי ניקי, המתכונים שלך פשוט מדהימים אחד אחד!
רציתי לדעת כמה פטריות לקנות בשביל זה
וכמה פטריות יוצא סה”כ בכמות הזו?
תודה רבה!

הילה

הי ניקי
יש לך רעיון נוסף למילוי פטריות? משהו עם גבינות אולי?

sary

הי
טעים לחיך, מיוחד, לא שגרתי, מושלםםםם!!!!
אף פעם ניקי לא מאכזבת
תודה

maayan120

לילה טוב!!
אם יש לי פטריות שמפניון גדולות שמתאימות למילוי, ייצא איתם טעים??