פטריות ממולאות בטונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פטריות ממולאות בטונה

פטריות ממולאות בטונה, עם נגיעה של גבינה צהובה, פינוק נהדר לבעל (לפעמים מגיע לו)  ובכלל, בקושי הצלחתי לצלם כמה פעמים ביקשתי “חכה רגע, עוד שניה צילום אחד נו, תוך כמה דקות לא נותר כלום החיסולים הכי טובים.

מרכיבים:

פטריות חורש / פורטבלו
בצל קצוץ
50 ג’ חמאה
קופסת טונה
2 כפות קטשופ
4 כפות פירורי לחם
פתיתי גבינה צהובה
ביצה
א. מרק
מלח – פלפל

הכנות:

1. לטגן בחמאה בצל, לקצוץ את רגלי הפטריות ולהוסיף לבצל. לערבב את שאר המצרכים (חוץ מהגבינה צהובה) כולל הבצל והפטריות למלא את כיפות הפטריות, לפזר גבינה צהובה.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. להמיס 20 ג’ חמאה, להבריש בעדינות את הפטריות, לקראת הסוף להבריש שוב. סה”כ 15 דקות בתנור.

הערות:
כשמוציאים מהתנור להניח על נייר סופג.

8101 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות ממולאות בטונה

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

ניקי עכשיו שמתי לב שההוראות חתוכות ורואים רק את סעיף 1

לימור

ניקי יש לי רק 2 פטריות גדולות מאוד
להוריד בכמויות של התבלינים ושאר דברים?

נלי

היי, כמה זמן צריך להיות בתנור?
תודה:)

הודיה

היי ניקי, מה שלומך?
הכנתי את הפטרות כבר אתמול,
ועכשיו פתאום נזכרתי שלא שמתי מעל גבינה צהובה..
מה עדיף לדעתך לעשות?
להוסיף גבינה צהובה ולהכניס עכשיו שוב לתנור? או לוותר עליה?
תודה רבה..שבת שלום!

מיטל

ניקי יקרה,
הכנתי אתמול לארוחת שבועות כל פטריה קטפה שלל מחמאות וקולות עונג.
מעולה וכ״כ מומלץ!

מיאו

ניקי, המתכונים שלך תמיד מוצלחים וטעימים.
המנה הזו טעימה ואפילו קריספית מלמעלה.

שיר

היי ניקי,
האם צריך להוסיף ביצה חיה ולערבב עם הטונה ויתר המצרכים?