לאסי - משקה הודי
לאסי בבסיס שלו זה משקה הודי נפלא על בסיס יוגורט קר והכי חשוב לוקח דקה להכין אותו. אני מאוד מנסה לעבור לתזונה עם המון פירות וירקות וגיליתי שכיף לשתות שייק פירות, במיוחד שכל כך פשוט להכין אותו.
המרענן הרשמי של הקיץ; במקום לאכול ארוחת בוקר ולפעמים אין אפילו זמן לזה, אבל כן מומלץ לפתוח את הבוקר עם שייק פירות, לשתות כוס של לאסי ולפתוח את היום בכיף ועם חיוך קלאסי לאוהבי המנגו שהוא הכוכב של המשקה הזה.
2 כוסות
מרכיבים:
2 מנגו גדולים ובשלים (רצוי מסוג מאיה)
200 ג' יוגורט במתיקות מעודנת (גביע)
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
3 טיפות תמצית מי ורדים
7 – 8 קוביות קרח כתושות
הכנות:
1. לקלף את המנגו להוריד הבשר כמה שיותר להשאיר רק את הגלעין להעביר למעבד מזון יחד עם היוגורט והחלב לטחון למחית חלקה לטעום במידה והמתיקות הטבעית מספיקה יופי במידה ולא להוסיף סילאן או סוכר.
2. להוסיף קוביות קרח כתישה קלה ולמזוג לכוסות.
For the recipe in English:
Mango Lassi Recipe