יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מתוקים עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות

מאפה פילו במילוי גבינה מתוקה

9 מאי 2018
(Visited 32,232 times, 1 visits today)
מאפה פילו במילוי גבינה מתוקה

מאפה פילו במילוי גבינה מתוקה

לומר שזה טעים ? זה משגע! טעים ברמות שילוב מושלם של גבינה מתוקה עם פילו, אין משהו יותר מתאים לשבועות מאשר המאפה הזה, קלאסי לשבועות. להתענג על כל ביס טעים 🙂

תבנית 25X25

מרכיבים:

חבילת עלי פילו
קערה קטנה מלאה בשמן

מילוי:
750 ג' גבינה לבנה 9%
180 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
כף גדושה אבקת אינסטנט וניל
3 כפות גבינה לבנה בנוסף

סירופ:
100ג' סוכר (חצי כוס)
240 מ"ל מים (כוס)
מיץ מחצי לימון
כף דבש

50 ג' אגוזי מלך קצוצים

אולי תאהב גם את...♥

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

הכנות:

1. לפני הכל להכין את המילוי, את ה 750 ג' גבינה לבנה לשים בתוך טטרה / חולצת טריקו / מגבת לסגור לקשור מעל הכיור ולתת לנוזלים לצאת כ 4 שעות.
לא לשכוח להפשיר את הפילו זה לוקח זמן.
אפשרות נוספת לרפד מסננת בבד לשים את הגבינה ולהניח בתוך קערה גדולה כשהמסננת מונחת על קערית בפנים כדי שהנוזלים יוכלו לצאת חופשי.

2. לערבב את מצרכי המילוי ולשים בשקית זילוף גדולה.

3. עכשיו להוציא את הפילו מהמקרר. צריך לעבוד בזריזות עם פילו זה בצק שנוטה להתייבש. להוציא נייר פילו אחד לשמן בנדיבות ולחצות באמצע. להזליף בחלק העליון (קצת אחרי) פס יפה מהמילוי ושימו עוד פס אחד.

4. לסגור כמו מעטפה ולגלגל לגליל קטן להבריש בנדיבות עם שמן ולהניח בתבנית, להמשיך ככה עד שכל המילוי נגמר, להבריש שוב בשמן את כל המאפה לפני הכניסה לתנור.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

6. לאפות כ 40 דקות או עד שהמאפה מקבל צבע יפה וזהוב.

7. לקראת סוף האפייה להכין את הסירופ, לשים את כל המצרכים בסיר קטן לבשל על אש גבוהה כשלוש דקות.

8. כשהמאפה יוצא מהתנור להבריש אותו עם הסירופ ולפזר אגוזים מעל.

כדאי לדעת ש…
פילו זה לא פילאס, אל תתבלבלו בינהם פילאס זה בצק אחר, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, המאפה מאבד קצת את הפריכות לא נורא, לא להקפיא. אפשר להשתמש בגבינה לבנה 5%, אי אפשר לוותר על השלב הראשון.
צריך לעבוד מהר עם הפילו הוא נוטה להתייבש לא להתקמצן עם השמן ולהבריש בנדיבות. טיפ אפשר להניח מגבת לחה על הפילו שממתין בזמן שמכינים את העלים, אם עובדים מהר לא חובה.
אין ביצים במילוי.

מאפה פילו במילוי גבינה מתוקהמאפה פילו במילוי גבינה מתוקהמאפה פילו במילוי גבינה מתוקהמאפה פילו במילוי גבינה מתוקה

הרשם
עדכן
53 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות