פסטה ברוטב שמנת ובטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה ברוטב שמנת ובטטה

פסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון מעולה אין על השילוב של בטטה וגבינות זה ממכר וזה מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב, יצא כל כך טעים.
פינוק נהדר לארוחת ערב בכמה דקות הכנה. בלי לעבוד קשה בלי לטרוח מנה מפנקת ביותר בכלום עבודה. אצלי זה נכנס ישר למחברת המתכונים.

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
בטטה בגודל בינוני
או שני גזרים
שמנת לבישול 10%
60 מ”ל חלב (רבע כוס)
אגוז מוסקט כמה גירודים
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
בצל
2 שיני שום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

 

 

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים להוסיף את הפסטה ולבשל לפי ההוראות.

2. לקלף את הבטטה ולחתוך לקוביות קטנות, לשים 3 כפות שמן במחבת ולטגן את הקוביות עד שהן רכות אבל לא מתפרקות, להוסיף לבטטה את הבצל ולטגן כדקה שתיים, לפרוס את השום ולהוסיף לבצל לטיגון קצר.

*3. להוסיף את השמנת והחלב, לתבל לבשל כשתי דקות להוסיף את הגבינה לערבב עד שהיא נמסה, להוסיף את הפסטה דקה על האש ולהוריד, מומלץ לערבב עוד כמה דקות מידי פעם.

17420 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה ברוטב שמנת ובטטהפסטה ברוטב שמנת ובטטהפסטה ברוטב שמנת ובטטהפסטה ברוטב שמנת ובטטה

פסטה ברוטב שמנת ובטטהפסטה ברוטב שמנת ובטטה

גולשים מכינים וממליצים:

סיון : “וואי וואי.עשיתי כמות כפולה לאורחים,לא נשאר.טרפו והיללו.שוב תודה רבה ניקי”

36
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

היי ניקי
יש לי שאלה שלא קשורה למתכון הזה ….
אני רוצה להכין פסטה צהובה הכוונה עם תבלינים וללא רוטב) ולא יודעת כיצד האם תוכלי לסייע?
האם תוכלי לעזור

שני

הי ניקי ערב טוב!
משתמשת המון במתכונים שלך! הם פשוט מעולים וקלים.. תודה!!
אפשר להכין את הרוטב היום ולשמור במקרר כדי להוסיף מחר לפסטה?