


פסטה ברוטב שמנת ובטטה
מתכון מעולה אין על השילוב של בטטה וגבינות זה ממכר וזה מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב, יצא כל כך טעים.
פינוק נהדר לארוחת ערב בכמה דקות הכנה. בלי לעבוד קשה בלי לטרוח מנה מפנקת ביותר בכלום עבודה. אצלי זה נכנס ישר למחברת המתכונים.
מרכיבים:
300 ג’ ספגטי
בטטה בגודל בינוני
או שני גזרים
שמנת לבישול 10%
60 מ”ל חלב (רבע כוס)
אגוז מוסקט כמה גירודים
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
בצל
2 שיני שום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים להוסיף את הפסטה ולבשל לפי ההוראות.
2. לקלף את הבטטה ולחתוך לקוביות קטנות, לשים 3 כפות שמן במחבת ולטגן את הקוביות עד שהן רכות אבל לא מתפרקות, להוסיף לבטטה את הבצל ולטגן כדקה שתיים, לפרוס את השום ולהוסיף לבצל לטיגון קצר.
*3. להוסיף את השמנת והחלב, לתבל לבשל כשתי דקות להוסיף את הגבינה לערבב עד שהיא נמסה, להוסיף את הפסטה דקה על האש ולהוריד, מומלץ לערבב עוד כמה דקות מידי פעם.
Pasta with Creamy Sweet Potato Sauce Recipe
גולשים מכינים וממליצים:
סיון : “וואי וואי.עשיתי כמות כפולה לאורחים,לא נשאר.טרפו והיללו.שוב תודה רבה ניקי”
היי
נתקעתי בלי גבינה צהובה. יש אופציה להכין בלי?
מדהיםםםםםם
הי לך יקרה!
אני מכינה את זה מספגטי 500 גרם, האם להכפיל את כל הכמויות?
היי ניקי, אם עושה 500 ג של פסטה (שקית) לשים 2 חבילות רגילות של שמנת לבישול?
היי ניקי אני רוצה להכין את מתכון זה אך אני יכולה להכין את זה במקום פסטה ולהכין עם אטריות וחייבת להשם אגוז מקסיקי
היי ניקי
יש לי שאלה שלא קשורה למתכון הזה ….
אני רוצה להכין פסטה צהובה הכוונה עם תבלינים וללא רוטב) ולא יודעת כיצד האם תוכלי לסייע?
האם תוכלי לעזור
הי ניקי ערב טוב!
משתמשת המון במתכונים שלך! הם פשוט מעולים וקלים.. תודה!!
אפשר להכין את הרוטב היום ולשמור במקרר כדי להוסיף מחר לפסטה?