


פסטה ברוטב שמנת ובטטה
מתכון מעולה אין על השילוב של בטטה וגבינות זה ממכר וזה מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב, יצא כל כך טעים.
פינוק נהדר לארוחת ערב בכמה דקות הכנה. בלי לעבוד קשה בלי לטרוח מנה מפנקת ביותר בכלום עבודה. אצלי זה נכנס ישר למחברת המתכונים.
מרכיבים:
300 ג’ ספגטי
בטטה בגודל בינוני
או שני גזרים
שמנת לבישול 10%
60 מ”ל חלב (רבע כוס)
אגוז מוסקט כמה גירודים
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
בצל
2 שיני שום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים להוסיף את הפסטה ולבשל לפי ההוראות.
2. לקלף את הבטטה ולחתוך לקוביות קטנות, לשים 3 כפות שמן במחבת ולטגן את הקוביות עד שהן רכות אבל לא מתפרקות, להוסיף לבטטה את הבצל ולטגן כדקה שתיים, לפרוס את השום ולהוסיף לבצל לטיגון קצר.
*3. להוסיף את השמנת והחלב, לתבל לבשל כשתי דקות להוסיף את הגבינה לערבב עד שהיא נמסה, להוסיף את הפסטה דקה על האש ולהוריד, מומלץ לערבב עוד כמה דקות מידי פעם.
Pasta with Creamy Sweet Potato Sauce Recipe
גולשים מכינים וממליצים:
סיון : “וואי וואי.עשיתי כמות כפולה לאורחים,לא נשאר.טרפו והיללו.שוב תודה רבה ניקי”
היי אפשר 500 מל שמנת?
איזו פסטה זו? בתמונה זה נראה נודלס..
היי ניקי היקרה, אם אני רוצה להכין מחבילת פסטה שלמה 500 גר להכפיל כמויות מהכל?!
אפשר להכין אם נתקעתי בלי חלב…?
שלום ניקי
האם אוכל במקום שמנת וחלב לשים ריצ’קפה כדי לעשות את הפסטה פרווה?
היי ניקי, אני משתמשת באגוז מוסקט טחון, איזו כמות להוסיף?
תודה רבה מראש!
הכנתי בלי בצל כי לא היה לי ויצא מעולה!!! מהיר וטעים!