פרפה דבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרפה דבש

פרפה דבש

אני אוהבת קינוחי כוסות, אני עוד יותר אוהבת שיש מבחר ואז אפשר להתפנק בכיף עם כמה טעמים. יוצא מקסים!
עיתון לאישה פירגן לי ופרסם את המתכון בגיליון ראש השנה 2016. כבוד בשבילי.

10 קינוחים

מרכיבים:

2 חלמונים
2 חלבונים
250 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
2 כפות דבש

150 ג’ עוגיות ביסקוויטים
30 ג’ חמאה מומסת


הכנות:

1. במעבד מזון לגרוס את הביסקוויטים ולהוסיף את החמאה לערבב כמה שניות ולהפסיק.

2. לשים כפית גדושה מהפירורים בכל צנצנת.

3. לשים את החלמונים במיקסר ולהתחיל להקציף, להוסיף שתי כפות סוכר ואת הדבש, להקציף על מהירות גבוהה כשלוש דקות.

4. בקערה נפרדת לשים את החלבונים להתחיל להקציף ולהוסיף כף סוכר להקציף לקצף יציב במהירות גבוהה. לקפל את הקצף אל החלמונים שהקצפנו קודם.

5. להקציף שמנת מתוקה ואת שארית הסוכר לקצפת יציבה ולקפל אל החלבונים והחלמונים עד שהכל אחיד.

6. להעביר לשקית זילוף (לא חובה אפשר גם עם כפית) ולמלא את הצנצנות עד הסוף, מעל הכל לשים כפית נוספת של פירורים.

7. לקרר לפחות כמה שעות.

תתכוננו להנות זה טעים!

4686 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 פרפה דבש ולוטוס


10
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

מה גודל הכוסות?

שירן

היי ניקי, לטעמך, האם הפרפה יהיה טעים באותה מידה אם אעשה אותו פרווה?

קרן

ניקי שלום,
רוצה להכין לראש השנה את הפרפה ורציתי לשאול איזה עוגיות ביסקויטים צריך – האם המלבנים השטוחים או אלה הכהים יותר? דבר נוסף יש לי מיני מעבד מזון אז האם צריך לכתוש את הביסקויטים עם סכין או עם סכין הפלסטיק? תודה ושנה טובה