יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים עוגות וקינוחים קינוחים

פנקוטה קשת בענן

24 ספטמבר 2017
(Visited 14,350 times, 5 visits today)
פנקוטה קשת בענן

פנקוטה קשת בענן

זה מקסים! תוצאה מרהיבה בכלום עבודה. זה אחד מקינוחי הכוסות הכי יפים שהכנתי. הכי טוב שזה ממש קל להכנה וכל כך טעים.

8 יחידות

מרכיבים:

375 מ”ל שמנת מתוקה (כוס וחצי)
70 ג’ סוכר (שליש כוס)
10 ג’ ג’לטין (2 כפיות)
60 מ”ל מים (רבע כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

הכנות:

1. לערבב בקערית ג’לטין ומים טיפונת לערבב להמתין 10 דקות להכניס למיקרו ולהפעיל על 30 שניות, להוציא ולוודא שהכל נמס.

2. לחמם בסיר קטן שמנת וסוכר על אש בינונית ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי וכשמתחיל לרתוח להוריד מהאש.

3. להוסיף את הג’לטין המומס ולערבב היטב.

4. לחלק את השמנת לשלושה כלים, לכל חלק להוסיף צבע שונה ולערבב טוב. למלא כ 15 מ”ל בתוך כל כוסית (כדאי להחזיק משקל בבית) להקפיא ל 30 דקות או עד שהשכבה יציבה, לצקת מעל את הצבע השני 15 מ”ל בכל שקע ולהקפיא שוב, כשמתייצב לסיים עם הצבע האחרון.

*5. לקרר לילה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, הכפלתי כמויות ויצאו לי 16 כוסיות, כוסיות נפח 60 מ”ל (רבע כוס)

פנקוטה קשת בענןפנקוטה קשת בענןפנקוטה קשת בענןפנקוטה קשת בענן

הרשם
עדכן
34 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

איך יצא צבע אדום?
אני לא רואה שום רכיב שקשור

היי ניקי. כמה זמן לפני הגשה צריך להוציא אותם מהמקפיא? להעביר למקרר?

היי ניקי,
אפשרי להחליף את הג’לטין במוצר אחר?
תודה מראש!

היי ניקי
האם יחזיק במקפיא? לאירוע בעוד שבועיים..
תודה על המתכונים המעלפים

היי ניקי תודההה הכל אצלך מושלם באיזה צבעים של צבעי מאכל השתמשת?וכמה להשים מכל צבע?

אז מה בעצם הטעם של זה? קצפת חלבית שכזו?..
ויש לך רעיון איך אפשר לשדרג את זה עם איזשהו פרי?

הי ניקי
הצבעים זה צבעי מאכל?
תודה! דינה