סלט קינואה ורימונים
אני אוהבת לראות את הפרצוף של האנשים כשהם קולטים שזה קינואה, קודם כל עושים פרצוף ואחרי שהם טועמים והם מגלים שזה טעים מאוד, תתפלאו קינואה זה אחלה של דבר ואפילו יוצא נהדר כשמכינים אותה נכון.
5 מנות
מרכיבים:
כוס קינואה
חצי כוס קינואה אדומה אורגנית
שתיים ורבע כוסות מים רותחים
שליש כוס גרגירי רימון
שליש חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
4 – 5 כפות בצל ירוק קצוץ
רוטב:
4 כפות מיץ תפוזים
4 כפות שמן זית
כפית סילאן
חצי כפית חרדל
כפית שום כתוש
פלפל לבן
חלח
הכנות:
1. להשרות את הקינואה כחצי שעה במי ברז ולסנן. לשים בסיר 3 כפות שמן להוסיף את הקינואה ואת המים, להרתיח לכסות ולהנמיך. לבשל כ 18 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
2. לערבב את כל המצרכים. לפני ההגשה לשקשק את מצרכי הרוטב ולתבל את הסלט.
להגיש בטמ"פ החדר.
גולשים מכינים וממליצים:
תהילה : "מתכון סוף הדרך! לא יכולתי להפסיק לאכול ממנו! תודה רבה"