יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות לביבות אפויות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לחנוכה מתכונים ליום כיפור סדנאות

לביבות סלק ותפוחי אדמה

30 אוגוסט 2017
(Visited 8,345 times, 1 visits today)
לביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמה

נהדרות, הלביבות יוצאות ממש טעימות. זהובות קטנות וחמודות, כמובן שההכנה קלי קלות, יאם!

12 לביבות

מרכיבים:

חבילת עלי סלק
בצל חתוך קטן
ביצה
2 תפוחי אדמה בינוניים
1/3 כוס קמח
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז אפוי עם ירקות 5 דקות הכנה ולתנור

    עזבו הכל ככה מכינים אורז, רציתי אורז עם ירקות כתומים אבל בלי טיגונים והכל אפוי בתנור וכמובן קל קל לא תאמינו כמה שזה פשוט להכנה.  לקח לי 5 – 10 דקות גג, הכנסתי הכל לתבנית ולא בישלתי שום דבר מראש וגם לא חצי בישול.
    הכנסתי לתנור חזרתי אחרי שעה ואיזה ניחוחות יצאו מהתבנית. תוספת מושלמת לארוחה יצא נהדר.
    היופי במנה הזאת זה שילוב הצבעים המהמם הלבן של האורז עם הכתום של הירקות, לא רק מתכון קל גם נראה נהדר,
    מנה משפחתית שכולם אוהבים.
    עכשיו יש לי בעיה איך אני אחזור להכין אורז על האש עכשיו ? תשמרו ישר במועדפים שלא ילך לאיבוד.

  • בטטות אפויות בדבש וסויה

    זאת הדרך הכי קלה וטעימה לאפות בטטות וזה יוצא מעולה, הן לא צריכות יותר מידי דברים בשביל לקבל טעם נהדר, חום גבוה ותנו לתנור לעשות את הקסם שלו, מתכון שאי אפשר ליפול איתו וכשיש אורחים זה בכלל חגיגה.
    הן יוצאות שחומות חרוכות, נימוחות מתקתקות, מקורמלות עם נגיעות של צ'ילי מתוק רק מלקרוא את זה בא לי להכין שוב.
    מנת ירקות נטו למי שמחפש תוספת בלי לעבוד קשה.
    מתחסלות ישר מהתבנית איזה כיף שיש כאלה מתכונים טובים וקלים שבכלום עבודה נותנים תוספת נהדרת.

    5 – 6 מנות

  • תפוחי אדמה ברוזמרין אפויים בתנור

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני בשמיים אין על מתכונים פשוטים ממצרכים שיש לכל אחד בבית.
    הכנתי את אחת התוספות הכי קלאסיות תפוחי אדמה אפויים תראו לי אחד שלא אוהב תפוחי אדמה בתנור אין מצב כזה.
    אני רוצה לספר לכם שאפילו לא קילפתי את התפוחי אדמה אם כבר חיים קלים אז עד הסוף ויצאו לי תפוחי אדמה אפויים מושלמים רכים זהובים עם נגיעות רוזמרין פה ושם אפילו לא צריך תבלינים מלח פלפל וזה מושלם.
    זה נישנוש אדיר ישר מהתבנית רק בשביל לבדוק טעמים 🙂 (רואים בסרטון כמה אני טועמת)
    יש לכם 10 דקות ? תכינו כמעט בלי התעסקויות ויש לכם תוספת מושלמת ומראש הכנתי הרבה שיהיה מה לנשנש עד שזה מגיע לשולחן.

    4 – 5 מנות

  • מרק אפונה וגזר סמיך ומהיר

    התאהבתי באפונה זאת קיטניה נהדרת ואני לא מפסיקה להכין איתה מרקים והפעם הלכתי על מרק אפונה קרמי קטיפתי תדמיינו מרק סמיך שכיף לאכול זה מרק מושלם!
    ארוחה שלמה בקערה אחת מרק משביע וטעים שממלא את הבטן, תוך יומיים לא נשאר כלום הסיר התחסל.
    כמה בריאות בסיר אחד (חלבון, ברזל) ואין כמו מרק חם ביום קר.
    האפונה הולכת לככב אצלי כל החורף במרקים ואני אישית מעדיפה אפונה יבשה כי היא יותר טעימה וזמינה
    לקח 10 דקות להכין ומשם השארתי לכיריים לעבוד ואני רוצה לומר לכם אין השרייה של האפונה זה אומנם מפתיע הרבה אנשים אבל באמת שאין צורך להשרות. הולכים להכין מרק ?

    4 מנות

הכנות:

1. לשים במחבת שתי כפות שמן ולטגן את הבצל כשתי דקות.

2. לקצוץ את עלי הסלק להרתיח מים להוסיף את הסלק ולבשל כ 10 דקות, לסנן ולסחוט טוב.

3. לגרד את התפוחי אדמה ולערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות, לסחוט כל לביבה.

4. לטגן במחבת עם שמן משני הצדדים עד שמזהיב.

5. אפייה: לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות, צד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב.

לביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

חנה : "עשיתי את הלביבות לרוה״ש. הנכדות שלי חיסלו בלי הכרה! ממליצה מאוד"

הרשם
עדכן
23 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות