לביבות סלק ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמה

נהדרות, הלביבות יוצאות ממש טעימות. זהובות קטנות וחמודות, כמובן שההכנה קלי קלות, יאם!

12 לביבות

מרכיבים:

חבילת עלי סלק
בצל חתוך קטן
ביצה
2 תפוחי אדמה בינוניים
1/3 כוס קמח
כפית מלח


הכנות:

1. לשים במחבת שתי כפות שמן ולטגן את הבצל כשתי דקות.

2. לקצוץ את עלי הסלק להרתיח מים להוסיף את הסלק ולבשל כ 10 דקות, לסנן ולסחוט טוב.

3. לגרד את התפוחי אדמה ולערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות, לסחוט כל לביבה.

4. לטגן במחבת עם שמן משני הצדדים עד שמזהיב.

5. אפייה: לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות, צד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב.

7593 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

חנה : “עשיתי את הלביבות לרוה״ש. הנכדות שלי חיסלו בלי הכרה! ממליצה מאוד”


10
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

ניקי, אם אני אופה את הקציצות- אפשרי לבשל את התפו”א לפירה בדומה לקציצות כרישה?

רעות

היי ניקי
האם אפשר לשים משהו אחר במקום תפוחי האדמה?
כנ”ל לגבי לביבות הפראסה..
תודה ❤

איילת שניידר ורקר

הכי טעים שיש! מראש מכינה כמות כפולה…

סימה מקסימה

ואוו ניקי מעדן הלביבות הללו, אני מאוד אוהבת סלק ירוק! מיד כשראיתי את המתכון אמרתי זה מתכון מושלם בשבילי ולכל אוהבי הסלק! תודה! מוצלח!

אסתי

הי ניקי. מנגולד זה עלי סלק?!