


לביבות סלק ותפוחי אדמה
נהדרות, הלביבות יוצאות ממש טעימות. זהובות קטנות וחמודות, כמובן שההכנה קלי קלות, יאם!
12 לביבות
מרכיבים:
חבילת עלי סלק
בצל חתוך קטן
ביצה
2 תפוחי אדמה בינוניים
1/3 כוס קמח
כפית מלח
הכנות:
1. לשים במחבת שתי כפות שמן ולטגן את הבצל כשתי דקות.
2. לקצוץ את עלי הסלק להרתיח מים להוסיף את הסלק ולבשל כ 10 דקות, לסנן ולסחוט טוב.
3. לגרד את התפוחי אדמה ולערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות, לסחוט כל לביבה.
4. לטגן במחבת עם שמן משני הצדדים עד שמזהיב.
5. אפייה: לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות, צד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב.
20535 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
חנה : “עשיתי את הלביבות לרוה״ש. הנכדות שלי חיסלו בלי הכרה! ממליצה מאוד”
הי ניקי.
חלק טיגנתי וחלק אפיתי.יצאו מעולות!!!! האפויות לא נופלות מהמטוגנות.
תודה!
אפשר להוסיף טונה?
מושפעת מהקציצות טונה שלך 🙂
הי ניקי,
האם אפשר להכין כפשטידה? יצא טוב?
יש לשנות משהו?
תודה