פיצת שום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצת שום

פיצת שום

איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה!

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

80 ג’ חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.

3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות

4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.

5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה.

לחתוך ולטרוף!

36456 צפיות 46 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיצת שוםפיצת שוםפיצת שוםפיצת שום

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורה : “מעולה!!!! יחד עם מטבל השמנת שלך זה מושלם!”

שושנה : “וואו!! זה טעים!!!!!!
הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
תודה רבה לך!”

רחלי : “מה זה הדבר המושלם הזה??
שאפוו ניקי :)”

לירון : “ואוו איזה בצק!! איזה פיצה, ללקק את האצבעות.”

82
תגובות

  הרשם  
עדכן
shira

היי ניקי יקרה
מקווה ששלומך טוב בימי אלה.
האם ניתן להשתמש בבצק הזה גם לפיצה עם רוטב עגבניות? הכנתי כבר את הבצק ומתחשק לי להכין עיגול אחד עם השום ואחד עם רוטב עגבניות. תודה!

בת ציון

בוקר טוב
אפשר להתפיח את הבצק במקרר 3-4 שעות ואז להוציא ולרדד לעלה?

רונן

בוקר אור,
מה זה הירק הירוק שיש בתמונות מעל הפיצה?

לילך

היי ניקי, יש אפשרות לעשות חצי אפיה (10 דק) ולהקפיא ובבוקר להפשיר ולסיים את האפיה כדי לקצר זמנים?

שרית

מתכון מהמם!!
תודה רבה.

איילת

מה זאת אומרת לרדד לעלה?

בת שבע

הי ניקי,
האם יש לך איזו גירסא של “פיצה” פרווה???

1 3 4 5