


פיצת שום
איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה!
מרכיבים:
300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
80 ג’ חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
הכנות:
1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.
2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.
3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות
4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.
5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה.
לחתוך ולטרוף!
גולשים מכינים וממליצים:
ליאורה : “מעולה!!!! יחד עם מטבל השמנת שלך זה מושלם!”
שושנה : “וואו!! זה טעים!!!!!!
הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
תודה רבה לך!”
רחלי : “מה זה הדבר המושלם הזה??
שאפוו ניקי :)”
לירון : “ואוו איזה בצק!! איזה פיצה, ללקק את האצבעות.”
כמה זה 600 גרם קמח לפי כוס?
אשמח לדעת דחוף!
שלום ניקי, אין לי ניסיון עם הכנת בצק. אפשר בלי מקסר? תודה
היי ניקי, לאיזה גודל בערך לרדד?
הי ניקי הכנתי בדיוק לפי ההוראות ובתנור הבצק לא תפח בכלל יצא דק נורא!
היי ניקי, שאלה מוזרה קצת.. אני רוצה להכין עכשיו בערב, אז ההתפחה לוקחת יותר זמן? כי לא חם כמו ביום שתופח מהיר.. צריך לסגור מזגן כדי שיתפח?
הי ניקי:)
רק מוודאת שהבנתי נכון… יש פעמיים התפחה של חצי שעה?
ושאלה נוספת: האם אפשר להחליף בקמח כוסמין? (או שיש לך מתכונים אחרים עם כוסמין)
תודה על האתר המדהים, המקום הראשון והיחיד שאני פונה אליו כדי לחפש מתכונים, ויודעת בוודאות שהם יצאו מוצלחים:)
הי תודה על כל המתכונים המדהימים
מה את ממליצה להחליף את המים כדי שהפיצה תהיה מזונות והבצק יהיה לא כבד..
חלב , יוגרט, אוחי מיץ תפוחים??