פיצת שום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצת שום

פיצת שום

איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה!

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

80 ג’ חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.

3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות

4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.

5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה.

לחתוך ולטרוף!

41326 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיצת שוםפיצת שוםפיצת שוםפיצת שום

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורה : “מעולה!!!! יחד עם מטבל השמנת שלך זה מושלם!”

שושנה : “וואו!! זה טעים!!!!!!
הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
תודה רבה לך!”

רחלי : “מה זה הדבר המושלם הזה??
שאפוו ניקי :)”

לירון : “ואוו איזה בצק!! איזה פיצה, ללקק את האצבעות.”

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
ג׳וליה

ניקי מהממת אחת ! ראיתי אותך בשלטי חוצות – מרגש מאוד !!
אחרי כל השנים כיף לראות מי עומד מאחורי המתכונים והסרטונים
מאחלת לך הצלחה ושתהני !!! ג’וליה

נעמה

היי ניקי
יש לי בערך 200 גר קמח רגיל
יכולה להשלים עם קמח תופח? או קמח מלא?

נאוה

היי אם לא הספקתי להפשיר את החמאה מראש, אפשר להמיס ואז לערבב עם השום? תודה!

ליבי

היי ניקי, מכורה למתכונים שלך
יש אולי תחליף לחמאה?

מעיין

ניקי אפשרי לעשות בלי גבינה ?
ואיך עושים על מנת שבשום לא ישרף ויהיה מר,או שלא יקרה כלום?

כינרת

הי ניקי האם ניתן להקפיא את הבצק אחרי שהוא מוכן ולהכין אחר כך את הפיצה?

חוי

יצא סוףףךף

1 2 3 6