פיצת שום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצת שום

פיצת שום

איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה!

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

80 ג’ חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.

3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות

4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.

5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה.

לחתוך ולטרוף!

43140 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיצת שוםפיצת שוםפיצת שוםפיצת שום

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורה : “מעולה!!!! יחד עם מטבל השמנת שלך זה מושלם!”

שושנה : “וואו!! זה טעים!!!!!!
הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
תודה רבה לך!”

רחלי : “מה זה הדבר המושלם הזה??
שאפוו ניקי :)”

לירון : “ואוו איזה בצק!! איזה פיצה, ללקק את האצבעות.”

99
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה ו

שאלתי במתכון אחר ושואלת גם כאן.
אפשר שיני שום קצוצים במקום שום כתוש? כמה?

לא אמור להיות טעים יותר?

תודה רבה וסליחה.

עדי

אין לי מיקסר
אפשר ללוש ביד או לנסות משהו אחר?

הדס

יש תחליף לחמאה? שמן עובד?

מירי

הכנתי לסוף הצום יצא אליפותתת
תודה ניקי, את מדהימה!!
המתכונים שלך מככבים אצלנו המון!
תבורכי.

יפעת

הי ניקי
אפשר לשמור במקרר את הפיצה עם כל המרכיבים לפני אפיה ולאפות מחר בבוקר?
אם לא, איך אפשר לשמור אותה למחר שתישאר טרייה?
תודה רבה!!

יעל

היי ניקי אני מתה על המתכון הזה!!
יש לי בערך 30 גר’ חמאה.. גם יצא בסדר? או לוותר ולעשות רוטב אחר?
תודה רבה

סיון

הי ניקי…
מה שלומך ?
תודה על כל הרעיונות והמתכונים המוצלחים…
רציתי לשאול כמה כוסות זה 300 גרם??
תודה רבה