


פיצת שום
איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה!
מרכיבים:
300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
80 ג’ חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
הכנות:
1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.
2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.
3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות
4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.
5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה.
לחתוך ולטרוף!
גולשים מכינים וממליצים:
ליאורה : “מעולה!!!! יחד עם מטבל השמנת שלך זה מושלם!”
שושנה : “וואו!! זה טעים!!!!!!
הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
תודה רבה לך!”
רחלי : “מה זה הדבר המושלם הזה??
שאפוו ניקי :)”
לירון : “ואוו איזה בצק!! איזה פיצה, ללקק את האצבעות.”
אפשר כמויות לקילו קמח?
הי ניקי.
הכנתי את המתכון, הוספתי מעל פטריות ובצל..
יצא מעולה!
תודה רבה
ניקי שלום,
יש לך אולי מתכון ללחם פרנה?
תודה מראש
היי ניקי. כמה זה 160 מ”ל מים?
שום כתוש הכוונה לקחת שיני שום רגילות ולקצוץ (אם כן- כמה שיניים?)? או שזה מוצר בפני עצמו? לא מכירה…
כמה זמן זה מוכן???❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓
יש לי קמח מלא וקמח תופח.. מה עדיף?