


פיצת שום
איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה!
מרכיבים:
300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
80 ג’ חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
הכנות:
1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.
2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.
3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות
4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.
5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה.
לחתוך ולטרוף!
גולשים מכינים וממליצים:
ליאורה : “מעולה!!!! יחד עם מטבל השמנת שלך זה מושלם!”
שושנה : “וואו!! זה טעים!!!!!!
הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
תודה רבה לך!”
רחלי : “מה זה הדבר המושלם הזה??
שאפוו ניקי :)”
לירון : “ואוו איזה בצק!! איזה פיצה, ללקק את האצבעות.”
שלום ניקי, אבקת שום גבישי תיתן אותו הטעם? גם 2 כפיות? תודה מראש
תודה על האתר המדהיםםםם….
אפשר להכין פוקצות מהבצק הזה?
האם יש אפשרות לשים אבקת שום במקום שום כתוש?
היי ניקי איזה קמח להשתמש ?
שלום ניקי מה שלומך ? שמרים טריים כמה להשים ?
ניקי האלופה…
אפשר להכין פוקצ’ה מהבצק המדהים הזה???
במידה וכן, יש איזה שינוי?
היי ניקי,
אפשר להכין הכל עד שלב האפייה, לשמור במקרר ולהכניס רק בערב לתנור?