פיצת שום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצת שום

פיצת שום

איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה!

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

80 ג’ חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.

3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות

4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.

5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה.

לחתוך ולטרוף!

43137 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיצת שוםפיצת שוםפיצת שוםפיצת שום

גולשים מכינים וממליצים:

ליאורה : “מעולה!!!! יחד עם מטבל השמנת שלך זה מושלם!”

שושנה : “וואו!! זה טעים!!!!!!
הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
תודה רבה לך!”

רחלי : “מה זה הדבר המושלם הזה??
שאפוו ניקי :)”

לירון : “ואוו איזה בצק!! איזה פיצה, ללקק את האצבעות.”

99
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליבי

עוד שאלה.. אני רוצה לעשות את הפיצה מזונות..(לא המוציא).. אפשר להחליף את המים בחלב?

ליבי

שלום ניקי..
אני רוצה להכין מהבצק פיציות לארוע בעוד שבוע..באיזה שלב עדיף להקפיא את הפיציות, לפני האפיה או אחרי?
תודה מראש

מושקא

היי, כמה כוסות זה 300 ג’ קמח?

מלי

היי ניקי, הבצק לא תפח מה יכולה להיות הסיבה?

לילך

היי ניקי מה שלומך?

אפשר להכין מהבצק הזה פיצה אחת שום ועל השניה זעתר (לפי התיבול של אצבעות זעתר? )

רוני ישראלי

היי ניקי,
אפשר להשתמש בקמח מלא?

שיראל

לכמה פיצות המתכון הזה?