


פיצת שום
איזה כיף של פיצה, היא יוצאת מושלמת רכה וזהובה מהסוג שכיף לתת ביס. חיסלנו אותה ונהננו מכל ביס כמה שווה!
מרכיבים:
300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
80 ג’ חמאה רכה מאוד
2 כפיות שום כתוש
מלח
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
הכנות:
1. לשים במיקסר את כל המצרכים ולעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.
2.לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולהתפיח כחצי שעה.
3. לחמם תנור מראש ל 180 מעלות
4. לערבב חמאה ושום, להבריש את הבצק ולפזר גבינה בנדיבות.
5. לאפות כ 20 דקות או עד שהפיצה זהובה.
לחתוך ולטרוף!
גולשים מכינים וממליצים:
ליאורה : “מעולה!!!! יחד עם מטבל השמנת שלך זה מושלם!”
שושנה : “וואו!! זה טעים!!!!!!
הכנתי עם שניצל ירקות שלך ויצא ארוחה נהדרת!!
תודה רבה לך!”
רחלי : “מה זה הדבר המושלם הזה??
שאפוו ניקי :)”
לירון : “ואוו איזה בצק!! איזה פיצה, ללקק את האצבעות.”
עוד שאלה.. אני רוצה לעשות את הפיצה מזונות..(לא המוציא).. אפשר להחליף את המים בחלב?
שלום ניקי..
אני רוצה להכין מהבצק פיציות לארוע בעוד שבוע..באיזה שלב עדיף להקפיא את הפיציות, לפני האפיה או אחרי?
תודה מראש
היי, כמה כוסות זה 300 ג’ קמח?
היי ניקי, הבצק לא תפח מה יכולה להיות הסיבה?
היי ניקי מה שלומך?
אפשר להכין מהבצק הזה פיצה אחת שום ועל השניה זעתר (לפי התיבול של אצבעות זעתר? )
היי ניקי,
אפשר להשתמש בקמח מלא?
לכמה פיצות המתכון הזה?