אצבעות גבינה וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות גבינה וזיתים

אצבעות גבינה וזיתים

אצבעות גבינה וזיתים, זה פינוק טעים, איך אפשר לעמוד בפני אצבעות עם גבינה נמסה וזיתים ? הן נטרפות, טעימות, משגעות עכשיו תלכו להכין

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן
160 מ”ל מים

100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
80 ג’ גבינת חמד מגורדת
חצי כוס טבעות זיתים


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך ולהתפיח כחצי שעה.

2. לחלק את הבצק ל 6 כדורים כל כדור לרדד למלבן בקוטר 19X14, לשים על חצי אחד גבינות מגורדות וטבעות זיתים ולסגור עם החצי השני. להדק עם כף היד.

3. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

4. לחתוך לרצועות ולטרוף!

10304 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אצבעות גבינה וזיתיםאצבעות גבינה וזיתיםאצבעות גבינה וזיתים

אצבעות גבינה וזיתיםאצבעות גבינה וזיתים

גולשים מכינים וממליצים:

ליבי : “מתכון מעולה.
רק חבל שלא צויין שצריך להכפיל ולשלש כמויות מרוב שזה נגמר מהר :)”

יעל : “אחרי ההצלחה המסחררת של המולטי חטיפי פיצה החלטתי לנסות את המתכון הזה…
הכנתי עם גבינה צהובה מגורדת, גבינה בולגרית, זיתים, והוספתי מעט שום גבישי.
מה אני אגיד לך ניקי – פשוט התחסל!!!!
אני – התאפקתי לא לאכול ישר מהמחבת (איך שהגבינה נמסה ממממ)
ה”אכלנים” הקטנים שלי אמרו טעים! (מילה נדירה)
בעלי התענג ואפילו התינוקת נהנתה.
תודה רבה על רעיונות נפלאים וטעימים לארוחת הערב :-)”

מירב : “הכנתי אתמול
יצא טעים ביותר
נטרף במהירות..
אני עדיין מתפעלת מזה שהמתכונים שלך תמיד מדוייקים ומהימנים עם תוצאה מושלמת. תודה רבה!!”

שילת : “עשיתי ויצא פשוט טעיייים הכל ניטרף בשניות!
תודה ניקי על המתכונים המושלמים!!!”

טלי : “מעולה מעולה מעולה
אירחתי חברים של הילדים והם ביקשו שאתן להורים שלהם את המתכון :)”


26
תגובות

  הרשם  
עדכן
נופר

היי במה אפשר להחליף את הגבינת חמד ? לא מתחברים אלייה אצלי אפשר להכין בלי ? נגיד רק גבינה וזיתים או שזה יצא לי יבש ? מה את ממליצה

חני

היי. הבצק מבפנים לא ככ עשוי… איך זה נהיה עשוי?

מירב

שלום ניקי אלופה,
רציתי לשאול אם אפשרי להשתמש בגבינה אחרת מזו שציינת?
תודה, את העוגן שלי במטבח

ענת

יצא מוצלח בתנור?

חן

היי ניקי
קודם כל תודה על המתכונים
כולם מחסלים בשניות…

האם אפשרי לאפות במקום לטגן?